Americké ovladače PDP pro PC a Xbox
Novinka Americké ovladače PDP pro PC a Xbox

Americké ovladače PDP pro PC a Xbox

Michal Jonáš

Michal Jonáš

10
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Za slušnou cenu nabízí více tlačítek, připojení sluchátek i podsvětlení.

Reklama

PDP, což znamená Performance Designed Products, je velký americký výrobce herního příslušenství z arizonského Phoenixu, který je nejen v Severní Americe velmi oblíbený pro robustní konstrukce a neotřelé funkce jeho hráčského příslušenství. Na náš trh se nyní dostávají oficiální ovladače řady PDP DX, což jsou oficiálně homologované a licencované joypady pro Microsoft Windows a konzole Microsoft Xbox One/X.

 

Americké ovladače PDP pro PC a Xbox

 

Jedná se o kabelové ovladače (přiložený Micro USB kabel o délce 305 cm lze odpojit), jejichž funkce zahrnují jack 3,5 mm pro připojení sluchátek či headsetu včetně nastavení hlasitosti přes funkční tlačítko a digitální křížek a k dispozici je i svítící verze DX Afterglow, která má čirý povrch a různobarevné diody. Pro výrobu pouzdra ovladačů se používá výhradně silný polykarbonát s mřížkovanou texturou pro neklouzavý úchop.

 

Americké ovladače PDP pro PC a Xbox

 

Ovladače řady DX mají na šířku kolem 155 mm, na výšku 106 mm a jsou 54 mm vysoké. Hmotnost se pohybuje kolem 420 gramů. Vespod máte k dispozici dvojici programovatelných tlačítek skrze vlastní aplikaci PDP Control Hub, kterou lze zdarma stáhnout jak pro Windows 10, tak i pro konzole Xbox z Microsoft Store. Různé barevné varianty ovladačů PDP DX zakoupíte již za 999,- na Xzone.cz:

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama