Amnesia: Rebirth Novinka Amnesia: Rebirth přináší méně hororový režim

Amnesia: Rebirth přináší méně hororový režim

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Ten přidá bonusové hádanky a celou hru více prosvětlí.

Reklama

K oživení dnes již kultovní hororové série Amnesia došlo v říjnu minulého roku, a to s pomocí nového titulu Amnesia: Rebirth.

V tomto díle jsme se vžili do role Anastasie Trianon, která procházela terorem a hrůzou v alžírské poušti, kde musela bojovat s osamělostí, bolestí i osobním strachem.

Hře se v recenzích poměrně dařilo, kdy na serveru Metacritic aktuálně svítí 80 bodů ze 100.

Pokud jste se ale do ní prozatím nechtěli pustit, jelikož vám připadala příliš děsivá, tak aktuálně máte novou šanci, jelikož autoři do PC verze vydali novou aktualizaci, která přináší tzv. Adventure režim (na PS4 dorazí v následujících týdnech).

Ten ze hry kompletně odstraňuje všechna život ohrožující setkání s monstry (pokud tedy tato monstra sami nevyprovokujete), a také odebírá děsivé zvuky a vizuální efekty, které ovlivňují úroveň strachu hlavní protagonistky. Kromě toho bude celý vizuál o poznání světlejší, abyste se nemuseli děsit z temnoty. Navíc do tohoto režimu byly přidány některé kompletně nové hádanky k vyřešení.

Jestli vás tedy tento méně hororový režim oslovil, můžete si aktuálně PC verzi zakoupit ve 40% slevě na Steamu, GOGu a Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama