Android Games koutek #1
Blogy čtenářů Článek Android Games koutek #1

Android Games koutek #1

LakilukCZ

LakilukCZ

Dnes je tu první díl mého seriálu o hrách na zařízení se systémem Google Android. Zařízení s tímto systémem dnes vlastní skoro každý. Ať už se jedná o…

Reklama

Dnes je tu první díl mého seriálu o hrách na zařízení se systémem Google Android. Zařízení s tímto systémem dnes vlastní skoro každý. Ať už se jedná o tablet či mobil. Ne každý však doma má Galaxy S4 nebo Google Nexus 7, proto bych se chtěl v tomto seriálu zaměřit spíše na casual kousky, které zpříjemní vyučovací hodinu nebo cestu autobusem.

Air Control

 

 

Air Control je jednoduchá hra, ve které si navlékneme uniformu řídícího letového provozu. Naším úkolem je jednotlivýmn letadlům určit bezpečnou cestu pro přistání. Nejprve to jde snadno, ale potom se situace začíná komplikovat. Nad letištěm se začnou pohybovat pomalé vrtulníky a vy se budete muset sakra ohánět. Cílem je nahrát, co nejlepěí skóre. Můj rekord je 205. Na Google Play nalezneme Lite verzi, která nabídne dvě letište. Placená verze pak obsahuje další dvě. Ovšem cena 60 Kč je dle mého neadekvátní.

Lite verze: ZdeFull verze: Zde

 

Tank Hero

 

 

V této hře je našim úkolem ovládat zelený tank, který se prokousává úrovněmi a nemilosrdně kosí nepřátele jednoho po druhém. Naše schopnosti prověří různé typy nepřátel. Kromě těch základních tu najdeme tanky, které vydrží 3 zásahy, vystřelí tři projektily naráz nebo dokáží střílet přes zábrany. Grafika hry není nikterak detailní, ale neurazí. Díky tomu si Tank Hero můžete zahrát prakticky na každém Androidu.

Stahujte Zde

Angry Birds Star Wars

 

Angry Birds Star Wars je další ze série her s šílenými ptáky v hlavní roli. Od svých předchůdců se nijak zásadně neliší. Opět budeme odpalovat opeřence proti zeleným prasatům, kteří někde sehnali zbraně a kostýmy jednotek impéria. Nové schopnosti ptáků jsou alespoň nějakou inovací. Máme tu Luka se světelným mečem, Obi-wana se svou sílou nebo Hana s pistolí. Musím pochválit grafickou stránku hry. Oproti Space se posunula výrazně dopředu. Scenérie na Tatooine jsou velmi detailní. Avšak nevím jak vy, ale já už jsem Angry Birds dost přesycen. Na Google play nalezneme verzi zdarma a placenou HD verzi.

Free verze: ZdeHD verze: Zde

Earn to Die

 

Naším cílem bude dostat se do bezpečné části Ameriky. Žádný problém řeknete si. Jenže ouha, na Zemi vypukla zombie apokalypsa. Všechny cesty jsou zamořené a naší jedinou nadějí je si přes ně proklestit cestu. K tomu nám pomůžou různé zbraně, nárazníky a další podobné hračky, které si za peníze můžeme připevnit na auto. Peníze můžeme vydělávat ježděním, ježděním a zase ježděním. Je nutno říci, že s původním vozidlem moc daleko nedojedete, i když bude třeba vytuněné na maximum. Tahle hra určitě není na nějaké souvislejší hraní, avšak cestu tramvají zaplácne s přehledem. Na Google play nalezneme Lite verzi a Full verzi, stojí 23 KČ. Pro ty, kterým se hra zalíbila a nechtějí si ji kupovat, mohou si zahrát flashovku. Pozor, neshoduje se s mobilní.

Lite verze: Zde Full verze: Zde Flash hra: Zde

Samurai II: Vengeance

 

V této hře ovládáme mladého samuraje, který se musí prosekat zástupy nepřátel až na konec levleu. Při jeho cestě ho neochvějně doprovází katana, bez ní bychom byli v háji. Češi z Madfinger Games se opravdu předvedli. Hra má nádhernš stylizovanou grafiku, i přes to dodávají efekty padajícího listí či useklé končetiny nepřátel hře tu správnou samurajskou atmosféru. Hra se mi ovládála dobře, i když nejsem velký zastánce komplikovanějších her a dotykových displejů. Máme zde tři tlačítka pro ovládání útoků a jedno další směrové. Hra je placená, momentálně stojí na Google play 71 Kč. Pokud o ní budete mít zájem, doporučil bych počkat. Sleva určitě příjde.

Stahujte: Zde

 

 

<iframe width="600" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/NytUWkfDk9s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

 

Aplikaci Appsales uvedenou v bonusu videa stahujte Zde

Pokud tento článek bude mít kladný ohlas, plánuji v něm každých 14 dní pokračovat. Pokud se vše zadaří nebude další video natočeno kamerou, ale pomocí bluestacks (pozn. autora)

 

Hráno na: Ainol Novo 7 Mars... Není to žádný terno, ale na zabavení stačí.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama