Android Games koutek #2
Blogy čtenářů Článek Android Games koutek #2

Android Games koutek #2

LakilukCZ

LakilukCZ

Čtrnáct dní uběhlo jako voda a dnes je tu tedy druhý díl mého Android Games koutku. Začaly prázdniny. Čas častého cestování a výletů. Co si budeme…

Reklama

Čtrnáct dní uběhlo jako voda a dnes je tu tedy druhý díl mého Android Games koutku. Začaly prázdniny. Čas častého cestování a výletů. Co si budeme namlouvat. K moři si s sebou těžko budete tahat konzoli nebo PC, ale mobil či tablet má dneska skoro každý. Na ukrácení dlouhé chvíle jsem si dnes připravil tyto hry.

 

Prince of Persia Classic

Jordan Mechner stvořil v roce 1989 legendu. Neznám nikoho, kdo by původního Prince nehrál nebo aspoň neviděl. Ubisoft se rozhodl, že udělá remake. Hra vyšla na Android, IOS, Xbox Live Arcade a Playstation Network. Levely se designem od originálu prakticky neliší, pokud jste měli rádi původního prince, okamžitě budete vědět, co dělat. Pro nováčky je tu připravená jakási muška, která vám ukazuje cestu. Hra nabízí tři herní módy Story, Time Attack a Survival. Prvni je bez časového limitu, druhý je na památných 60 minut a Survival je také na 60 minut, přičemž máte jeden jediný život. To už je pořádná výzva. Grafické zpracování je famózní. Vizuál připomíná počítačové Písky času. Opravdu se mi líbí. Ovladatelnost hry je dobrá. Na levé straně máme pohybový analog a na pravé potom tlačítka pro skok, pomalou chůzi a pro skrčení, jenž se v combat módu mění na útočné a obranné. Pro milovníky prince určitě povinnost. Stahujte z Google play za 46 korun.

Stahujte: Zde

Jetpack Joyride

 

Jetpack Joyride je hra od Halfbrick Studios(tvůrci Fruit Ninja). Opět se jedná o relativně jednoduchou hříčku, která je neuvěřitelně chytlavá. Ovládáme panáčka s jetpackem na zádech. Naším cílem je doletět co nejdál a k tomu posbírat tolik mincí, kolik uneseme. Do cesty se nám budou plést různé rakety, laserové překážky nebo střely. Ruku v ruce s tím jde i příjemný grafický kabátek s nádechem retra. Trochu mi to připomnělo éru televizních her. Čas od času narazíme i na bonusový stroj. Chcete teleport, draka nebo velkého mecha? Není problém. Za nasyslené mince můžeme postavičce koupit oblečení, vylepšení jetpacku nebo bonusových strojů. Mince můžeme koupit i za reálné peníze. Samotná hra je však na Google Play zdarma.

Stahujte: Zde

Pumpkins vs Monsters

 

Pumpkins vs Monsters je hra od Runner Games. Naším úkolem je zabránit monstrům proniknout do naší záhradky. Jako nástroj nám poslouží dýně. Na začátku hry máme oranžové a zelené, později přibudou i červené a další. Principem hry je poskládat k sobě minimálně tři dýně a vystřelit je proti nepřátelům. Situaci nám mohou ztížit překážky v naší zahrádce a když už skutečně popteče do bot, můžeme využít bonusů. Za mince můžeme koupit minu, zmražovač nebo dynamit. Další herní měnou jsou gemy, jenž se hází do výherního automatu, kde s trochou štěstí získáme třeba mince. Hra se hraje dobře, někomu může připomínat Plants vs Zombies. Na Google Play je zdarma, takže určitě stojí za vyzkoušení.

Stahujte: Zde

Burger Big Fernand

 

Burger Big Fernand vytvořili vývojáři z Magma Mobile. Vlastníme restauraci se specializací na Hamburgery a předem varuji, že se budete muset pořádně otáčet. Cílem hry je za určitý časový limit vydělat požadovaný peněžní obnos. Pokud hrajeme Story mód, nebudeme mít na začátku všechny ingredience, takže rozjezd není takový hektický, jenže jak postupem času přibývají položky, tak se i zapotíme. Kromě Story je tu ještě i Time Attack, ve kterém máme 45 vteřin na to, abychom vydělali co nejvíce. Za každý splněný požadavek se přičte čas. Jeho výše záleží na obtížnosti objednávky. Třetím do party je Burger Workshop ve kterém si lze v poklidu zkoušet různé kombinace a následně si své dílo uložit do galerie. Hra nemá žádné mikrotransakce, kromě občasné reklamy vás nebude nic obtěžovat. Burger Big Fernand je na GP zdarma. Za poslintané zařízení neručím.

Stahujte: Zde

Gold Miner 2

 

Zlatokop těžký život má. Podle tohoto hesla se nejspíše řídili vývojáři z Pomelo Games. V jejich hře budete ovládat horníka,. Každý den musí vydělat určitý obnos. V některých levelech nemusíte ani hnout brvou a stejně bude splněno, ale pozdějí značně přituhne (viz. video!). Jako pomoc nám poslouží bonusy. Je tu pivo, které přidá sílu, bomba se kterou se zbavíme nepotřebného kamene nebo budík, jenž dodá drahocené vteřiny k dobru. Do cesty se nám budou plést těžké kameny, sudy s TNT a později i rychle pobíhající hlodavci (je to sysel!!!) Hra se ovládá jednoduše. Stačí ťuknout na displej ve správnou chvíli a hák vystřelí. Hra je na Google Play opět zdarma, takže neváhejte.

Stahujte: Zde

Bonus-Bluestacks

 

Bluestacks je program pro Windows a MAC, který umožňuje spouštět aplikace z operačního systému Google Android přímo z vašeho počítače. Aplikace je prozatím v betaverzi a má problém s 3D tituly. Buď se šíleně trhají nebo se vůbec nespustí. Ovšem i tak si lze přes tento program vyzkoušet spoustu her, které byste jinak museli instalovat do vašeho zařízení. Slouží k tomu vestavěný vyhledávač aplikací, jenž vás záhy přesměruje na Google Play. Výhodou je, že některé hry podporují klávesnici nebo gamepad. Já vlastním Xbox360 cotroller. Dnešní výběr her, byl natočen právě přes Bluestacks. Z důvodu nefunkčnosti 3D her však budu tyto díly střídat s tabletovými. Příště se můžete těšit na dalčích 5 velmi zajímavých her. Rayman Jungle Run bude jednou z nich.

Stahujte: Zde

 

<iframe width="600" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/CBfwoTAfHAM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama