Ani střílečka Concord se na PC neobejde bez PSN účtu
Concord Novinka Ani střílečka Concord se na PC neobejde bez PSN účtu

Ani střílečka Concord se na PC neobejde bez PSN účtu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

14
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojáři ale vidí v nové povinnosti smysl.

Reklama

V uplynulých měsících se hodně mluvilo o nové povinnosti pro PC hráče, kteří si pro hraní nově vydaných her od PlayStationu musí vytvořit PSN účet. Tato podmínka se nejvíce řešila u titulů Helldivers 2 a Ghost of Tsushima, které se bez ní neobešly jako první. Stejný osud ale potká také nadcházející PC verze her od Sony jako God of War Ragnarok nebo Concord. Právě autoři chystané multiplayerové akce se k této povinnosti krátce vyjádřili.

Ředitelka studia Firewalk Kim Kreines v rozhovoru pro britský Eurogamer uvedla, že v případě hry Concord je propojení s PSN vítanou možností, která umožní spojení celé komunity bez ohledu na to, zda se jedná o hráče na PC nebo PlayStationu 5. Zmínila přitom podporu funkcí jako cross-play and cross-progression, kterých se díky propojení s PlayStation Network dočkají rovněž hráči na PC.

Je však důležité podotknout, že kromě samotné nutnosti vytvořit PSN účet budí mezi hráči vášně především nedostupnost jednotlivých her na trzích, které nemají přístup k PlayStation Network. Je tedy otázkou, jak tento problém do budoucna Sony vyřešení. Při pohledu na nadcházející tituly je totiž zřejmé, že se PC hráči u her od Sony bez PSN účtu do budoucna jednoduše neobejdou. Concord vychází 20. srpna na PC (Steam) a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama