Animal Crossing: New Horizons s jedním ostrovem
Animal Crossing: New Horizons Novinka Animal Crossing: New Horizons s jedním ostrovem

Animal Crossing: New Horizons s jedním ostrovem

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Váš ostrov budete sdílet s každým hráčem/profilem na vaší konzoli Nintendo Switch.

Reklama

Původně jsem chtěl tuto novinku ozvláštnit parafrází na slavnou báseň J.R.R.Tolkiena o prstenu moci: "Jeden ostrov vládne všem, jeden vám všem káže, jeden všichni osídlíte, do městečka vás sváže." Ale je to celkem hloupost, takže budeme pokračovat seriózně.

Na oficiálních australských internetových stránkách Nintenda ke hře Animal Crossing: New Horizons se objevilo potvrzení, že každý hráčský profil na jedné konzoli Nintendo Switch bude sdílet úplně stejný ostrov.

Co to pro nás ve skutečnosti znamená? Jen to, že pokud budete chtít začít hrát znovu s úplně jiným uspořádáním ostrova a jinými vesničany, budete muset vymazat herní data a začít znovu od začátku. Nebo si koupit další Switch a další kopii hry.

Je to podobný případ jako u úplně první hry této série na GameCube, kde mohli čtyři hráči lokálně sdílet pouze jedno město. U Animal Crossingu: New Horizons může žít prostřednictvím různých profilů na Nintendu Switch na stejném ostrově až osm obyvatel. Je to trochu podpásovka pro všechny hráče, kteří chtějí mít ke hraní své vlastní samostatné soubory. Pravděpodobně jde ale o usnadnění správy nového offline drop-in drop-out multiplayerového režimu, kde mohou hrát až čtyři hráči/obyvatelé najednou na jedné stejné obrazovce.

Mezi další formy multiplayerů patří možnost hrát spolu s ostatními kamarády na vašem ostrově prostřednictvím lokálního bezdrátového nebo online režimu, tedy podobně jako u jiných her této série. Samozřejmě že k online spojení s ostatními hráči budete potřebovat účet a předplatné Nintendo Switch Online.

Animal Crossing: New Horizons mají vyjít celosvětově 20. března. Vedle hry samotné byla odhalena i speciální tématická verze Switche, kterou ale můžete zakoupit samostatně pouze v Japonsku. Nicméně by u nás měla být v prodeji tématická dokovací stanice a speciální Joy-Cony. Hru můžete již nyní předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama