Animovaný seriál Splinter Cell míří na Netflix
Filmy/Seriály Splinter Cell Článek Animovaný seriál Splinter Cell míří na Netflix

Animovaný seriál Splinter Cell míří na Netflix

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

13

Slíbené jsou dvě sezóny po 16 epizodách.

Reklama

Díky spolupráci Ubisoftu a Netlixu míří animovaný seriál Splinter Cell, založený na adaptaci stejnojmené hry, právě na tuto streamovací službu. Role scénáristy a výkonného producenta se v tomto případě ujal Derek Kolstad, který je známý především jako scénarista filmové série John Wick.

Seriál zatím obdržel práva na dvě sezóny po 16 dílech. Přesnější specifika dohody odmítl Netflix, Ubisoft, ale i Kolstad komentovat.

Není to ovšem první pokus převést Splinter Cell na filmová plátna. Už dříve se pracovalo na celovečerním filmu, kde měl být hlavní hvězdou Tom Hardy v roli Sama Fishera. Tento projekt je ale v současnosti považovaný za neaktivní. Je ovšem možné, že by se do nového seriálu mohl Tom Hardy vrátit alespoň jako dabér.

Kromě filmové série John Wick se Kolstad zasloužil o scénář k připravované minisérii ze světa Marvelu, The Falcon and the Winter Soldier. Mimo jiné Kolstad pracuje na scénaři k filmové adaptaci hry Just Cause.

Akční stealth série Splinter Cell je tvořena sedmi hrami a několika romány. Příběh sleduje tajného agenta Sama Fishera, který je členem divize nazvané "Third Echelon". První hra vyšla už v roce 2002 a mezi hráči se těšila velké oblíbenosti. Zatím poslední díl s podtitulem Blacklist vyšel v roce 2013.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama