Anniversary - jedna soutěž nestačí
Novinka Anniversary - jedna soutěž nestačí

Anniversary - jedna soutěž nestačí

Redakce

Redakce

89

Narozeninové video obsahuje mnohá tajemství a jedním z nich je i jeho složení. Troufáte si říct, že znáte všechny hry, ze kterých je toto video složené?

Reklama

Pokud ano, tak je druhá soutěž spojená s Anniversary přesně pro vás. Sestavte vzestupný seznam všech her, z kterých náš moviemaker čerpal materiál a zašlete nám ho na soutěžní e-mail (naleznete v pravidlech). Stejně jako v případě pátrání po ztracených avatarech i zde se pořádně zapotíte a narazíte na několik záludností, které vám pořádně zamotají hlavu. Bude horší hledání ukrytých avatarů, nebo rozbor toho, co máte přímo před nosem? I zde vám přejeme hodně štěstí při testování vašich znalostí herních videí… budete ho potřebovat.

Ceny

Vylosujeme deset soutěžících, kteří si rozdělí následující ceny:

1x Arma 2: Operace Arrowhead + tištěné mapy Chernarus/Takistan a Takistan/Prooving Grounds+Shapur 1x Operation Flashpoint: Red River 1x F1 2010 1x Numen: Contest of Heroes 1x Divinity II: The Dragon Knight Saga5x Men of War: Assault Squad (česká lokalizace)

Pravidla:

1) Soutěžní e-mail musí být odeslán na zabery-soutez@zing.cz.2) V e-mailu musí být uvedena správná odpověď (seznam her) + vaše přezdívka, kterou používáte na Zingu a celé jméno i s adresou bydliště.3) O případné výhře budete po skončení soutěže informování e-mailem a váš nick zveřejníme ve speciální novince.4) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České a Slovenské republiky. Pokud však bydlíte na Slovensku, počítejte s tím, že nám budete muset uhradit částku za poštovné.5) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a Indian TV.6) Soutěž bude ukončena ve čtvrtek 7.7.2011 ve 12:008) Vyhlášení výherců proběhne ve čtvrtek 7. července 2011 v odpoledních hodinách.

Partneři narozeninových soutěží

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama