Anthem dosáhl své alpha fáze
Anthem Novinka Anthem dosáhl své alpha fáze

Anthem dosáhl své alpha fáze

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Anthem oficiálně Alpha verze, což znamená, že začal proces oprav a testování.

Reklama

Společnosti Electronics Arts a BioWare dosáhly významné události. Na oficiálním blogu Casey Hudson, kanadský vývojář videoher, potvrzuje, že hra je plně hratelná a nachází se již ve své alpha fázi.

,,Minulý týden hra Anthem prošla Aplha verzí - což znamená, že každá část hry je v provozu a funguje. Těšit se můžeme na spoustu zábavy plné poutavých charakterových momentů a dějů. Ale je také zajímavé vidět lidi v kanceláři (a v našich partnerských studiích), kteří se společně shromažďují pro dobrodružství v tomto novém světě, který jsme vytvořili. Hry od studia BioWare byly vždy o získání společné zkušenosti - ať už prostřednictvím party fiktivních postav nebo jiných hráčů", píše Hudson.

Anthem je nadcházející online multiplayerová hra, kde hráči převezmou role jedné ze skupiny lidí, kteří opouštějí svou civilizaci a zkoumají okolní krajinu. I když je tu ještě hodně práce, kterou je třeba ve hře udělat, je povzbudivé slyšet to nadšení každého z týmu. Jednu věc je ještě potřeba zmínit, a to takovou, že veškerý dodatečný obsah bude bezplatný, takže se můžeme těšit na pravidelnější a aktivnější rozšiřování hry, což není pro nás hráče úplně špatné.

Anthem je naplánován na 22. února příští roku pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Demo se zpřístupní 1. února pro všechny platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama