Apex Legends míří na mobily
Apex Legends Novinka Apex Legends míří na mobily

Apex Legends míří na mobily

Jan Tomanek

Jan Tomanek

4
Platformy Apple iOS Android Android

Chvíli si však počkáme.

Reklama

Člověk by už řekl, že těch battle royale her je dost. A ono ne... Na začátku letošního roku nás jako blesk z čistého nebe zasáhl Apex Legends. Free-to-Play záležitost od tvůrců Titanfallu. Hra se setkala s okamžitým úspěchem a není tak velkým překvapením, že se objeví i na mobilních platformách. Oficiálně to dnes potvrdila EA. Spolu s tím pokračuje v pozitivním duchu i vyjednávání na vydání hry v Číně. To se například nepovedlo PUBG, které v Číně oficiálně nevyjde.

Výkonný ředitel EA, Andrew Wilson, aktuální stav popsal slovy: „Budoucnost Apex Legends nás neskutečně fascinuje. Nasazení je obrovské a máme s budoucností Apexu a světem, ve kterém se odehrává, velké plány. Vyjednávání na vydání hry v Číně probíhají dobře a plánujeme Apex vydat i na mobilní zařízení. O průběhu vás samozřejmě budeme informovat, co nejdříve to bude možné."

Žádné, ani přibližné datum vydání na mobily není známo, a tak si s největší pravděpodobností nějaký ten měsíc počkáme. Jisté však je, že EA se bude snažit hru protlačit co nejdřív. Už jen díky tomu že dvě největší konkurenční značky, Fortnite a PUBG, jsou již na mobilech k dispozici.

Wilson dále sdělil, že Apex je pro EA nejrychleji rostoucí značkou. Hru si již nainstalovalo přes 50 miliónů hráčů a z toho je celých 30 % pro EA zcela nových. Opět pár slov: „Jsme neskutečně šťastní, jak si hráči užívají Apex Legends. Nyní se naše soustředění zaměřuje na co největší rozšíření do světa a na dlouhodobou podporu obsahem a službami. Což zahrnuje více sezón, více obsahu do Battle Passu, nové postavy a mnoho dalšího."

Informace o druhé sezóně se dočkáme již na prezentaci E3 v červnu letošního roku. Podle všeho to vypadá, že EA má se značkou velké plány a odhalena byla dosud pouze špička ledovce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama