Apex Legends Novinka Apex Legends představuje střelkyni Vantage v nadupaném traileru

Apex Legends představuje střelkyni Vantage v nadupaném traileru

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Jedna kulka, jeden mrtvý.

Reklama

Vždy vám v Apex Legends scházela postava vyloženě zaměřená na práci s odstřelovací puškou? Již brzy jí dostanete. Vantage je hrdinkou, která právě s tímto nástrojem pracuje natolik efektivně, že by bylo hříchem jí ho do rukou nedat. Jednou z jejich základních zbraní jsou speciální čočky, jež zvýrazňují její cíle, takže když se jí dostanete na mušku máte to prakticky spočítané. Aby měla stále přehled o tom co se děje v jejím okolí, má vždy možnost se čas od času vystřelit do vzduchu, čímž nejenže získá lepší náhled na to co se aktuálně na bojišti děje, ale také jí to umožnuje dostat se z dosahu nepřátelských optik, nebo rovnou k jejich vlastníkům.

Její primární dovedností je možnost vytáhnout speciální odstřelovačskou pušku. S tou zaměří potenciální cíle a aplikuje na ně tak označení, které navyšuje zranění, jež jim vy a váš tým způsobujete. Jak říkám, téhle krásce se na mušku skutečně dostat nechcete. Opravdu detailní náhled na historii a schopnosti Vantage najdete na oficiálních stránkách Apex Legends.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama