Apex Legends Novinka Apex Legends ukazuje nového hrdinu ve výborně ozvučeném traileru

Apex Legends ukazuje nového hrdinu ve výborně ozvučeném traileru

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Sólové hraní se většinou nevyplácí.

Reklama

Do Apex Legends míří hrdina Ballistic, který už v minulosti v arénách zápasil, avšak jeho zdárnou kariéru překazila kulka vystřelená na jeho nejlepšího přítele od nějž se v sebestředné chvíli na okamžik odvrátil. Jednoduše řečeno, sólové hraní se v těchto arénách nikdy nevyplácí. Důvodem proč se rozhodl vrátit na bojiště je jeho syn, který se odhodlal vydat po stejné dráze jako jeho milovaný tatík. A tak staroušovi nezbývá nic jiného než si nahodit výbavu, vzít věrnou pistoli a pustit se do další bitvy o život.

Apex Legends ukazuje nového hrdinu ve výborně ozvučeném traileru

Prozatím nebyly odhaleny jeho schopnosti, jak však ukazují videa, je pravděpodobné, že vedle obyčejných zbraní bude mít po ruce také dodatečný nástroj ze své vlastní poličky. Dány mu mají být také chytré kulky způsobující u nepřátelských zbraní přehřívání. Ultimátní schopnost této postavy má být postavena na posílení její schopností a také ostatních, kteří jí doprovázejí. Opravdu detailní náhled na dovednosti Ballistica však dostaneme až v následujících dnech. Do Apex Legends dorazí už 9. května na všech platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama