Aplikace Red Dead Redemption 2 odhalila grafická nastavení pro PC verzi
Red Dead Redemption 2 Novinka Aplikace Red Dead Redemption 2 odhalila grafická nastavení pro PC verzi

Aplikace Red Dead Redemption 2 odhalila grafická nastavení pro PC verzi

Ondřej Partl

Ondřej Partl

22
Platformy Windows PC

Nechybí ani podpora DirectX12.

Reklama

V poslední době neuběhne snad ani jeden měsíc, kdy by se neobjevily nové důkazy či domněnky, spojené s vydáním PC verze oblíbeného Red Dead Redemption 2. A červenec tomu není výjimkou, jelikož uživatel s přezdívkou rollschuh2282 na GTA fóru sdílel fakt, že doprovodná aplikace k westernovému titulu obsahuje některá grafická nastavení pro PC, a jak naznačil další uživatel Spider-Vice, nejedná se o žádné pozůstatky po GTA V.

Kódy, které můžete nalézt zde, kromě dalších věcí nastiňují i fakt, že se pravděpodobně dočkáme podpory DirectX12 od Microsoftu. Zároveň se objevily nové možnosti předvolby v podobě "ultra" nastavení a různé posuvníky (například obnovovací frekvence), které v PC konverzi GTA V nebyly přítomny. Avšak chybí několik nastaveních, o kterých se mluvilo před nějakou dobou, což může zpochybňovat jejich přesnost a dost pravděpodobně se tak jedná o pouhé orientační body, které budou obsaženy v plné verzi.

Každopádně už jen fakt, že v kódech existují informace o grafických, systémových či ovládacích nastaveních pro PC, je něco, co by se nemělo přejít bez povšimnutí a dost pravděpodobně se můžeme třetího tohoto dílu ze série Red Dead dočkat na počítačích dříve, než bychom čekali. Pravděpodobně je jen otázkou času, kdy Rockstar tuto verzi oficiálně ohlásí. Nezbývá nic jiného, než čekat.

Věříte stále, že vyjde PC verze Red Dead Redemption 2?

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama