Aplikace s ukázkou hry Abandoned opět odložena
Abandoned Novinka Aplikace s ukázkou hry Abandoned opět odložena

Aplikace s ukázkou hry Abandoned opět odložena

Martin Pritula

Martin Pritula

17
Platformy PlayStation PlayStation 5

Tým mezitím oznámil jinou hru mířící na PlayStation.

Reklama

Odhalení podivné PS5 exkluzivní hry s pracovním označením Abandoned, o níž jsme vás detailně informovali v samostatném článku, bylo opět odloženo. K původnímu vydání PS5 aplikace, skrze kterou měla být hra představena, mělo dojít již dnes, přičemž veškeré odpočty směřovali na 16.00, kdy pravidelně probíhají aktualizace PlayStation Store. Přesně v tento čas byl ale namísto aplikace vydán níže uvedený Twitterový příspěvek, v němž se údajný režisér hry Hasan Kahraman omlouvá za odklad a uvádí důvody, které k němu vedly.

Překlad videoklipu:

Ahoj všichni.

Jsem Hasan Kahraman z BLUE BOX Game Studios, režisér hry Abandoned. Poslední týdny pro nás byly velmi stresující a celý tým je velmi unavený. Doufali jsme, že dnes vydáme aplikaci pro PlayStation 5 a vím, že spousta z Vás na ní čeká, za což bych Vám chtěl moc poděkovat. I tak jsem se ale rozhodl vydání aplikace odložit na srpen, což je měsíc, ve kterém bude vydán i první trailer. Chceme, aby Vaše první dojmy ze hry byly pozitivní a nyní ještě aplikace v takovém stavu není –⁠ zkrátka chceme, aby aplikace dostála naším vlastním očekáváním. Také tu jsou bugy, které se objevily na poslední chvíli a se kterými se musíme vypořádat a lokalizace také není úplně dokončena...

Takže tolik k tomu. Doufám, že to všichni pochopíte, omlouvám se za to a ještě jednou děkuji za Vaší podporu.

Pakliže tedy k odhalení hry skutečně dojde, bude zajímavé sledovat podobu finální hry, se kterou jsou dle příspěvků na Twitteru vývojáři velmi spokojeni.

Ani falešný teaser, nešťastný marketing a odklad aplikace, která měla být hotová již v úterý o několik týdnů, však neznačí konec této horské dráhy podivností. Hasan Kahraman, respektive BLUE BOX Game Studios sice nestihli vydat aplikaci pro Abandoned, ale místo toho nyní na PlayStation Store oznámili zcela jinou hru.

Jde se o titul THE HAUNTING: Blood Water Curse, který vyjde v předběžném přístupu (což je samo o sobě na PS Store velmi nevídaná věc) a jedná se o PlayStation verzi stejnojmenné hry, která vyšla na Steamu již koncem minulého roku. Jen ji pro změnu vydalo jiné a neznámé studio CREATEQ Interactive. Titul má spíše záporná hodnocení a nyní jej již není možné zakoupit, neboť vývojáři tuto možnost pozastavili do doby, než vyjde významná aktualizace, která již bude připomínat finální verzi hry. Opustit předběžný přístup by následně hra měla v říjnu, tedy přibližně dva měsíce po odhalení Abandoned.

I THE HAUNTING: Blood Water Curse, je hororovým titulem. Jeho popis se ale dle popisku vývojářů liší.

Sarah Finemanová je novinářka, která při pátrání po svém bratrovi Joshovi navštíví les Red Water Woods. V naději, že tam bratra najde, zjistí, že v lese straší duchové, a narazí na okultisty, kteří chtějí ji i jejího bratra obětovat, aby dokončili svůj rituál.

Na ukázku tohoto titulu se můžete podívat níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama