Apokalypsa očima automechanika v Dead Rising 3
Dead Rising 3 Novinka Apokalypsa očima automechanika v Dead Rising 3

Apokalypsa očima automechanika v Dead Rising 3

Redakce

Redakce

17

Včera večer jsme vás informovali o potvrzeném pokračování zombie masakru Dead Rising 3. Teď se pojďme na jeho nové funkce podívat trochu detailněji.

Reklama

Děj bude zasazen do města Los Perdidos, kde se jako Nick Ramos, automechanik s neznámou minulostí, budete prosekávat kilogramy neživého masa. Podle prohlášení Microsoftu třetí Dead Rising nabídne ,,temnější příběh v masivním otevřeném světě“. Herní prostředí tak bude větší než v obou předchozích titulech série. Trochu nepatřičně působí pouze informace, že ve hře budou loadingy. Z tiskové zprávy Microsoftu sice vyplývá, že budou rychlé, nicméně včerejší E3 konference hovořila o jejich úplné absenci.

Po vzoru jiných sandboxů se dále můžete spolehnout na nejrůznější vehikly, pokud by vám nebyla po chuti cesta po svých. Jistotou bude také vylepšování obrovsky různorodých zbraní. ,,V Dead Rising 3 se může stát zbraní cokoliv,“ uvádí Microsoft v tiskové zprávě.

Nebude chybět ani co-op přes Xbox Live a podpora SmartGlass, která se projeví například příchozími hovory ze hry na vašem vlastním telefonu nebo tabletu.

V Microsoftu nezapomněli ani na podporu Kinectu, který bude zpracovávat zvuky z vašeho obýváku, na něž následně budou reagovat zombie přímo ve hře.

Dead Rising 3 vyjde exkluzivně pro Xbox One v listopadu 2013. Pravděpodobně půjde jen o časovou exkluzivitu.

První obrázky

Videa

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama