Apokalypsa v Some Distant Memory
Novinka Apokalypsa v Some Distant Memory

Apokalypsa v Some Distant Memory

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch

Sbírejte střípky vzpomínek v post-apokalyptických troskách Houstonu.

Reklama

Představte si, že z naší civilizace prakticky nic nezbylo. Celý svět je po globální katastrofě již více než 300 let v budoucnosti naprosto v prachu. A vy v roli jednoho vědce neúnavně pátráte po pozůstatcích dávné civilizace, která tak strašlivě zanikla. Dlouho jste v naprosté pustině neměli úspěch, ale to se změní ve chvíli, kdy se propadnete pod povrch do tajemných ruin kdysi velkého města Houston.

Pomocí svého počítače, jakési umělé inteligence zvané ARORA, nacházíte postupně více a více střípků pozůstatků dávných obyvatel, z nichž snad budete moci rekonstruovat jejich velmi vzdálené paměti a vzpomínky (odtud název hry) na to, co se kdysi tak podivného v Americe vlastně stalo...

 

Apokalypsa v Some Distant Memory

 

Some Distant Memory je nenásilná a krásně kreslená dobrodružná hra od nezávislého studia Galvanic Games z amerického Seattlu zaměřená na svobodné prozkoumávání tajemných míst a odhalování staré historie. Nestřílí se v ní, má pohodové tempo a není nijak obtížná, chválí své dílo autoři. K mání je na Switch a PC, přičemž na Steamu tato pěkně vypadající hra zaujme hodně nízkou cenou 8,99 EUR (je to po odečtení současné 10% slevy).

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=YjT0H39iBpg[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama