Novinka Arcade Paradise - nostalgická cesta do 90. let

Arcade Paradise - nostalgická cesta do 90. let

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vraťte se do časů automatů.

Reklama

Pokud patříte mezi starší hráče, tak jste se pravděpodobně někdy přistihli u toho, že by se vám líbilo si někdy domů pořídit automat s nějakou videoherní klasikou. A právě tento sen si můžete splnit v nově oznámeném titulu Arcade Paradise.

Na něm pracuje studio Nosebleed Interactive, které zastřešilo vydavatelství Wired Productions, a přesunete se v něm o několik let zpět, přesněji do 90. let.

Ujmete se role Ashley, která se rozhodne přestavět rodinnou prádelnu na hernu, která se bude pyšnit mnoha zajímavými kousky.

Těšit se tak můžete na 35 arkád, kdy každá z nich bude kompletně hratelná a nabídne své vlastní příběhy i mise. A aby byl nostalgický zážitek kompletní, některé z těchto her nabídnou hraní až pro čtyři hráče zároveň.

K tomu všemu vám zde bude hrát retro hudba, jenž si dává za cíl úspěšně zachytit kouzlo této éry.

Samozřejmě je ale třeba, aby vám tento nový byznys vykazoval zisk, jinak se můžete těšit na mnoho telefonátů od vašeho otce Geralda, kterého namluvil Doug Cockle (Victor Vran či Zaklínač).

Hra by měla vyjít ještě v tomto roce na PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama