arenanet-retrospective-video-guild-wars-2
Blogy čtenářů Článek ArenaNet Retrospective Video - Guild Wars 2

ArenaNet Retrospective Video - Guild Wars 2

Riwen

Riwen

Jak jistě řada z Vás postřehla, zajímám se o Guild Wars a na druhý díl tohoto MMORPG se opravdu těším. Rád bych zde na Zingu, ještě jednou, tentokrát…

Reklama

Jak jistě řada z Vás postřehla, zajímám se o Guild Wars a na druhý díl tohoto MMORPG se opravdu těším. Rád bych zde na Zingu, ještě jednou, tentokrát skrze můj blog, zveřejnil čtenářům video, které popisuje nejen pocity a vztahy v ArenaNetu, ale také jistým způsobem nám říká, jak úspěšný by nový díl měl být.

 

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/z_DZKK6h_zc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

Dodatek: Vím, že má aktivita posledních pár dní byla skoro nepostřehnutelná (minimálně tady), ale je to zapříčiněno hlavně tím, že mi to nepřipadá až tak přínosné. Respektive mám pocit, jakoby tu stejně mnoho lidí nechodilo. Snažím se psát pro ostatní, ale téměř nulové reakce zrovna nepotěší. Každopádně tu někdy něco hodím i v budoucnu. :)

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama