Fortnite Novinka Ariana Grande vystoupí ve Fortnite

Ariana Grande vystoupí ve Fortnite

Ondřej Partl

Ondřej Partl

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Populární zpěvačka v populární hře.

Reklama

Fortnite už dávno není jenom hrou, ale v podstatě se jedná o lehce sociální platformu, která dobře funguje i pro reklamu, jenž pracuje ve formě třeba různých herních eventů.

Své o tom ví AMD (mohli jste ve hře podrobně prozkoumat vzhled grafických karet Radeon RX řady 6000), Christopher Nolan (který zde nabídl ukázku pro film Tenet) či Travis Scott (ten zde měl virtuální koncert).

A právě s posledním jmenovaným je nejvíce příbuzný nově oznámený event Rift Tour, který se uskuteční od 7. do 9. srpna a nabídne mimo jiné virtuální koncert zpěvačky Ariany Grande.

Během těchto tří dní se uskuteční pět show, kdy se obyvatelé Evropy mohou zúčastnit té 7. srpna v 18:00 a 8. srpna v 16:00. Hráčům je doporučeno dorazit 60 minut před začátkem, přičemž playlist vždy bude dostupný 30 minut před. Před příchodem samotné Ariany pak budou připraveny speciální zážitky, které chtějí "párovat oblíbené skladby s momenty založenými na prvcích hry".

Ariana Grande vystoupí ve Fortnite

Společně s tímto eventem jsou spojeny i questy, za jejichž plnění budete odměněni různými kosmetickými doplňky. Questy jsou dostupné již nyní a dostupné budou do konce eventu.

Ariana Grande vystoupí ve Fortnite

Všichni, kdo se Rift Tour zúčastní, navíc dostanou tento růžový deštník.

Ariana Grande vystoupí ve Fortnite

5. srpna ve dvě hodiny ranní pak ještě dorazí speciální věci do zdejší Item Shopu, jenž jsou inspirované zmíněnou zpěvačkou.

Pokud následně patříte k předplatitelům služby Fortnite Crew, tak získáte unikátní doplňky, které si lze prohlédnout níže.

Jediné, co pro jejich zisk musíte udělat, je přihlásit se do hry v odobí od 5. srpna 16:00 až do 9. srpna 16:00.

Ariana Grande vystoupí ve Fortnite
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama