Arkham City nabídne volnější zážitek + detaily
Batman: Arkham City Novinka Arkham City nabídne volnější zážitek + detaily

Arkham City nabídne volnější zážitek + detaily

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

7

Nové dobrodružství ušatého detektiva je bezesporu jedním z nejočekávanějších projektů příštího roku, přičemž tento status se vývojářům podařilo ještě upevnit zveřejněním nových herních detailů.

Reklama

Batman se tak kupříkladu pochlubí novými vzdušnými útoky, možností zasáhnout speciálním útokem až tři nepřátele najednou či vlastní verzí fatalit, tolik oblíbených v populárních bojovkách.

Krapet náročnější hráče pak jistě potěší, že náš hrdina nebude absolutně ničím omezován a můžete se s ním vydat, kam se vám jen zlíbí. Bruce Wayne tak nově dokáže zdolat jakoukoliv překážku, ať už půjde o budovu či dráty elektrického vedení (údajně na nich bude schopný balancovat).

Hodně by se prý mělo Arkham City podobat Assassin's Creed 2, především díky celé řadě gymnastických manévrů, možnosti klouzání pod objekty, a tak dále. Jo, a zmínili jsme, že s Batmanem budete klidně moci vyskočit z okna a doplachtit na zem?

Tím ale jeho výčet schopností zdaleka nekončí. Vývojáři z Rocksteady totiž neohroženého strážce zákona konečně naučili používat jeho "pomůcky" za běhu a dokonce mu předvedli, jak si poradit s překážkami.

Pokud se tedy ze vzduchu snesete nad okno, za nímž jsou nepřátelé, budete moci zmáčknout kouzelné tlačítko, sklo vykopnout a doslova vlétnout na protivníky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama