Arkham City s hratelným Banem
Batman: Arkham City Novinka Arkham City s hratelným Banem

Arkham City s hratelným Banem

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

7

Během tiskovky na letošním ComicConu vypadlo z vývojářů Arkham City, že se nám ve hře dostane do rukou i ultrazáporák Bane <strong>+ nová galerie</strong>.

Reklama

Pokud ovšem čekáte, že dostanete příležitost pocuchat fazónu netopýřího muže, budeme vás muset zklamat. Počítá se totiž údajně pouze se společnou misí obou postav.

Během vystoupení byla rovněž znovu potvrzena účast Catwoman, jež má jisté místo přibližně ve čtyřech hodinách hry. A pokud by vám to nestačilo, padla zmínka o nové zbrani.

Mělo by jít o modifikovanou brokovnici, která dokáže elektrifikovat nepřátele skrze brnění, stejně jako je odhodit zpět, sabotovat kulomety, či zmagnetizovat různé přístroje.

Lidé z Rocksteady se rovněž nechali slyšet, že se hráči budou moci vrátit k nesplněným vedlejším questům a pokusit se je pokořit s novým vybavením.

Kdo je Bane?

"Bane zpravidla nosí jednoduchý zápasnický trikot společně s ikonickou maskou a hadicí speciálního toxinu Venom zavedenou přímo do jeho mozku. Vedle toho mluví plynně šesti světovými jazyky, ovládá meditaci a využívá speciální bojovou techniku, kterou sám pro sebe navrhl," dočteme se na webu Edna.

Nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama