Arma 3 nás v novém DLC vezme do Vietnamu
Arma 3 Novinka Arma 3 nás v novém DLC vezme do Vietnamu

Arma 3 nás v novém DLC vezme do Vietnamu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Windows PC

Welcome to the jungle.

Reklama

Český vývojářský tým ze studia Bohemia Interactive ani po téměř osmi letech od vydání nezapomíná na třetí Armu, kterou stále zásobuje novým obsahem. Zhruba poslední dva roky mají ale velká DLC na starost externí studia, jež se formují z řad komunity.

První takové DLC s názvem Global Mobilization vyšlo v dubnu roku 2019 a nabídlo fiktivní konflikt mezi východním a západním Německem. Před časem bylo oznámeno další Creator DLC pojmenované CSLA Iron Curtain, ve kterém má sehrát důležitou roli Československá armáda.

Ke dvojici plánovaných rozšíření se nyní přidává čerstvě oznámené S.O.G. Prairie Fire. V něm nás čeká známý konflikt ve Vietnamu. Za DLC stojí studio Savage Game Design založené v roce 2017.

Vývojáři dle svých slov úzce spolupracují s americkými veterány, kteří sloužili ve speciální jednotce MACV-SOG. Za tuto skupinu si zahrajeme třeba v kooperativní kampani, která patří mezi hlavní lákadla datadisku.

Dále se můžete těšit na čtyři různé frakce, svět o rozloze 300 km2, 54 vozidel a 55 ručních zbraní, 5 scénářů pro jednoho hráče doplněné o 9 multiplayerových scénářů a v neposlední řadě také na propracované zvuky a atmosférický soundtrack.

Arma 3 Creator DLC: S.O.G. Prairie Fire vyjde na PC ve druhém čtvrtletí letošního roku. Cena byla stanovena na 23 eur. Rozšíření si už teď můžete přidat do seznamu přání na Steamu. Podrobný popis DLC naleznete na jeho oficiálních stránkách.

Zaujalo vás rozšíření S.O.G. Prairie Fire?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama