Arma 3 Novinka Arma 3 se dočkala vydání nového rozšíření

Arma 3 se dočkala vydání nového rozšíření

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Za jeho vývojem stojí opět externí studio.

Reklama

Ačkoli se české studio Bohemia Interactive aktuálně z velké části věnuje vývoji očekávané Army 4, tak to neznamená, že by vývojáři zapomínali na již vydané tituly. Před nedávnem jsme vás například informovali o vydání nové aktualizaci pro Armu: Reforger, která běží na novém enginu Enfusion.

Nyní se pro změnu připomíná už více než 10 let stará, ale mezi hráči nadále populární Arma 3, která začátkem týdne obdržela nové placené rozšíření s názvem Reaction Forces. Po vzoru všech nedávných přídavků za jeho vývojem stojí externí studio. V tomto případě se jedná o tým s názvem Rotators Collective, který v minulosti přinesl DLC Western Sahara.

Nově vydaný přídavek Reaction Forces přináší několik singleplayerových i multiplayerových scénářů, ve kterých narazíte na novou vojenskou techniku, zbraně, vozidla a další unikátní vybavení. Za pozornost stojí třeba několik variant vrtulníku Cougar, nové druhy minometů, dronů a uniforem nebo pickup nazvaný Moose, na který je možné namontovat různé zbraňové systémy. Arma 3 Creator DLC: Reaction Forces je k dispozici na PC (Steam) za 8 eur. Výše v náhledu se můžete podívat na trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama