Arma 3 Novinka Arma 3 vás v novém DLC vezme do období druhé světové války

Arma 3 vás v novém DLC vezme do období druhé světové války

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Konkrétně se vydáte do Normandie.

Reklama

Vývojáři z českého studia Bohemia Interactive oznámili nové DLC pro vojenský simulátor Arma 3. Rozšíření nese název Spearhead 1944 a vezme vás do období druhé světové války. Po vzoru předchozích přídavků jako S.O.G. Prairie Fire či Global Mobilization - Cold War Germany se nově představené rozšíření řadí mezi komunitní DLC, za jejichž vývojem stojí externí studia a komunitní tvůrci.

Ve Spearhead 1944 vás čekají boje v Normandii, kde se utkají spojenecké jednotky proti nacistickému Německu. Vývojáři lákají na rozsáhlou mapu o rozloze 150 km², 5 hratelných frakcí, více než 50 unikátních ručních zbraní a přes 40 kusů vojenské techniky. Z pohledu herních režimů se můžete těšit na multiplayerovou kooperativní kampaň pro až 24 hráčů, která bude rozdělena do sedmi misí. Dále bude k dispozici 6 multiplayerových scénářů, které doplní samostatný scénář s názvem Der Zahnarzt, jež bude možné hrát v kooperaci i singleplayeru.

Arma 3 Creator DLC: Spearhead 1944 vyjde na PC (Steam) v průběhu letošního roku. Cena rozšíření byla stanovena na 18 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama