Arma 3 vyjde už za 35 dní
Arma 3 Novinka Arma 3 vyjde už za 35 dní

Arma 3 vyjde už za 35 dní

Redakce

Redakce

73

Ta základní verze bez kampaně bude po celém světě vydaná již 12. září letošního roku. Uvnitř nové obrázky.

Reklama

Společnost Bohemia Interactive dnes formou tiskové zprávy upřesnila, že vojenský simulátor Arma 3 vyjde po celém světě již 12. září letošního roku, tedy za 35 dní. Samozřejmě v digitální i krabicové podobě.

Celé to má ale jeden háček. V úterý jsme se totiž dozvěděli, že singleplayerová kampaň Army 3 nevyjde společně s hrou. K dispozici bude prostřednictvím třech bezplatných dodatečných balíčků. První z nich vyjde do jednoho měsíce po vydání hry pod názvem Survive, další dvě, Adapt a Win, budou následovat v následujících měsících.

Pokud se ptáte, proč tomu tak je, tak je to z toho důvodu, aby se hráči mohli k finálnímu obsahu hry dostat co nejdřív, bez jakýchkoliv kompromisů. No, teprve čas ukáže, jaké dopady bude mít tohle rozhodnutí, které pro Bohemia Interactive nebylo snadné učinit. Joris-Jan van 't Land každopádně uvedl, že se všem hráčům omlouvá za zpoždění.

Ale i bez kampaně toho z počátku má Arma 3 nabídnout víc než dost. Konkrétně 15 singleplayerových showcase misí, 9 multiplayerových misí, 10 výzev na střelnici, více než 20 vozidel a 40 zbraní, 5 frakcí, ostrov Altis s rozlohou 270 km2 a Stratis o rozloze 20 km2, editor a přirozeně i podporu pro mody. Vše, co ve finální verzi najdete, si můžete prohlédnout v prezentaci na oficiálním webu.

Pokud se Army 3 nemůžete dočkat, tak tuto sobotu, 10. srpna, budou vývojáři na Twitch.tv prezentovat Armu 3, a to živě z velitelství z Mníšku pod Brdy. Zájemci nechť se v sobotu v 19:00 našeho času podívají na Twitch.tv Army 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama