Arma 4 na PC Gaming Show, Amanita na Future Games Show
Novinka Arma 4 na PC Gaming Show, Amanita na Future Games Show

Arma 4 na PC Gaming Show, Amanita na Future Games Show

Filip Svoboda

Filip Svoboda

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Konference zveřejnily časy zahájení, nebudou chybět české tituly.

Reklama

Magazíny vydavatelství Future – PC Gamer a Gamesradar – zveřejnily přesná data a časy svých letních herních konferencí. Future Games Show se uskuteční 11. června od 21.00 našeho času, PC Gaming Show pak 12. června od 21.30. Obě akce lákají na plejádu titulů, autorů a nových trailerů, chybět by neměly ani očekávané české hry.

Na Future Games Show se má předvést kolem čtyřiceti neoznámených her, mezi nimi tituly od studií Thunderful a Team 17, nejen české fanoušky určitě potěší, že něco ze svého portfolia přiveze i Amanita Design. Dá se navíc očekávat, že půjde o nově oznámenou hru Phonopolis.

PC Gaming Show pak přinese ještě žhavější český produkt. Dozvědět bychom se totiž měli něco o Armě 4. Zůstává záhadou, jestli půjde o video, obrázky, povídání, nebo se nakonec spíš vývojáři z Bohemia Interactive připomenou s Armou Reforger, jejíž early access vyšel tento týden.

Na PC Gaming Show bychom dále měli vidět třeba Victoria 3 a Warhammer 40,000: Space Marine 2.

Akce vydavatelství Future sice nejsou součástí Summer Game Festu, ale s jeho programem se doplňují, přičemž festival, který letos nahrazuje zrušenou E3, potrvá od 9. do 12. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama