Arma Reforger Novinka Arma Reforger vyšla v plné verzi

Arma Reforger vyšla v plné verzi

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

10
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Česká vojenská simulace pokořila významný milník.

Reklama

Vývojáři z českého studia Bohemia Interactive dnes vydali plnou verzi vojenské simulace Arma Reforger, čímž ukončili cestu hry programem předběžného přístupu na Steamu a službou Game Preview na Xboxu, která započala v květnu loňského roku. V rámci aktualizace 1.0 do hry přibyly například vrtulníky, které rozšířily už tak početný a různorodý seznam vojenské techniky. Došlo také k přepracování režimu Conflict, který nyní klade větší důraz na zásoby.

„Na Arma Reforger jsme neskutečně hrdí. Na hře jsme usilovně pracovali od nuly a přepracovali jsme každý pixel, každý jednotlivý řádek kódu. Při přípravě nového a zdokonaleného zážitku ze série Arma jsme zúročili veškeré zkušenosti z předchozích titulů. Arma Reforger představuje úplně nový základ, na kterém můžeme dál stavět, a zároveň je to první ochutnávka budoucnosti série Arma na enginu Enfusion. Vydání této hry sice znamená začátek nové éry, ale rozhodně chystáme ještě spoustu dalších funkcí a vylepšení,“ říká Ján Dušek, vedoucí projektu Arma Reforger.

Arma Reforger hráče přenese doprostřed Atlantiku na fiktivní ostrovy Everon (51 km2) a Arland (10 km2), kde se proti sobě utkají v multiplayerových bitvách. Kromě důrazu na realismus hra sází také na pestrou škálu historicky věrných zbraní, vozidel i vrtulníků a podporu cross-play multiplayeru mezi hráči na PC a Xboxu. Arma Reforger je k dispozici na PC (Steam) a Xboxu Series X/S. Cena byla stanovena na 30 eur.

Arma Reforger vyšla v plné verzi
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama