Armored Core VI odhaluje HW nároky a přesný čas vydání
Novinka Armored Core VI odhaluje HW nároky a přesný čas vydání

Armored Core VI odhaluje HW nároky a přesný čas vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Novinka od studia FromSoftware se blíží.

Reklama

Již méně než dva týdny nás dělí od vydání akce Armored Core VI, za kterou stojí vývojáři ze slavného studia FromSoftware. Vedení japonského celku se po sérii Dark Souls a titulech jako Bloodborne, Sekiro: Shadows Die Twice či Elden Ring rozhodlo vrátit k sérii Armored Core, jejíž dosud poslední díl vyšel v roce 2013.

Ačkoli tato značka nabízí oproti jiným sériím od FromSoftwaru značně odlišné zasazení, tak by Armored Core VI s podtitulem Fires of Rubicon mělo rovněž stavět na propracovaném soubojovém systému a pestré paletě nepřátel, které budou doplňovat bohaté možnost v oblasti úprav a vylepšování vlastního mecha.

Autoři nově zveřejnili HW nároky pro PC verzi, které si můžete prohlédnout níže. Požadavky jsou rozděleny na hraní se zapnutým nebo naopak vypnutým ray tracingem. Zároveň jsme se dozvěděli také přesný čas vydání na jednotlivých platformách. Zatímco hráči na PC se hry dočkají 24. srpna v 12:00 našeho času, tak majitelům konzolí se šesté Armored Core odemkne až o půlnoci z 24. na 25. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama