Destroy All Humans! 2 - Reprobed Novinka Arzenál v Destroy All Humans! 2 - Reprobed

Arzenál v Destroy All Humans! 2 - Reprobed

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Od metače disků až po anální sondu.

Reklama

Vydání předělávky druhého dílu arkádové a poněkud svérázné série Destroy All Humans! se už pomalu blíží, a tak společnost THQ Nordic trochu "zatápí" pod kotlem z pohledu marketingové kampaně.

To pak znamená, že po minulém videu, které se zaměřovalo na možnosti kooperace, tu máme takové, jenž zase představuje arzenál, který k postupnému ničení lidstva budete moci používat.

Své nepřátele tak můžete poctít sprškou meteorů, případně si půjde na pomoc přivolat přátelskou lodičku s hologramem a slušnou palební silou. O poněkud nekontrolovanou zábavu se zase postará metač disků Dislocator, zatímco nesmí chybět ani tradiční anální sonda. Jestli však máte rádi zvířátka, můžete využít služeb zbraně Burrow Beast, která na vaše soky přivolá bestii z hlubin. O šokovou terapii se zase postará Zap-O-Matic, zatímco o třaskavou řachandu Ion Detonator. Nicméně i mimozemšťané se mohou nechat strhnout hnutím hippies, tudíž lze rozdávat lásku, mír a tanec za pomoci Free Love. A o různé ničivé prostředky nebude ochuzen ani váš létající talíř, jenž může vyvolat zónu bez gravitace, vysát všechno, co mu přijde do cesty, či odpálit pořádnou kvantovou bombu.

Hra vyjde 30. srpna pro PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Cena je stanovena na 39,99 eur, potažmo na 1 049 Kč na konzolích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama