Assassin’s Creed 3 oficiálně odhalen
Novinka Assassin’s Creed 3 oficiálně odhalen

Assassin’s Creed 3 oficiálně odhalen

Redakce

Redakce

123

S novým Assassin’s Creed se opravdu podíváme do Ameriky <strong>+ první obrázky a oficiální obal</strong>.

Reklama

Po spekulacích ohledně Diablo III přináší Best Buy další pecku. Tentokráte se má údajně jednat o plakát vytvořený ke speciální předobjednávkové akci Assassin’s Creed 3, při níž Best Buy nabídne exkluzivní bonus. Obrázek tak pochází přímo z interního systému řetězce a původním zdrojem má být samotný Ubisoft.

Pokud se obrázek opravdu ukáže jako pravdivý, potvrzoval by zasazení hry do období Americké revoluce, ba co více, zřejmě také ukazoval s předstihem hlavního hrdinu. Tím je indián lehce připomínajícího kovboje, který je oblečen do vojenské vesty z 18. století. Obzvláště zajímavě pak vypadají zbraně, jež můžeme na plakátu spatřit. Luk, křesadlová pistole, tomahawk a pravděpodobně taktéž meč a dýka.

S největší pravděpodobností se pak jedná o indiána pouze napůl, jinak by totiž jen těžko zapadal do Desmondova rodokmenu. Oficiálního potvrzení nebo vyvrácení informace bychom se měli dočkat již v průběhu dnešního dne.

Na Assassin’s Creed 3 pracuje tým vývojářů, který měl na starost Assassin’s Creed 2, nikoliv ten, co vyvíjel Revelations.

Assassin’s Creed 3 má vyjít letos 30. října 2012 pro PC, PlayStation 3, Xbox 360 a Wii U. Další informace se dozvíte z našeho předešlého zpravodajtsví.

Aktualizace

Aby toho nebylo málo, tak Game Informer předčasně na svých stránkách zveřejnil obrázek, který láká na velké odhalení. Po krátké době ho odstranil. I tak si ho ale stihl jeden fanoušek uložit a posléze nahrát na NeoGAF fórum.

Vypadá to, že se mladý Assassin potká i s federalistou (posléze prezidentem) George Washingtonem. Bude to snad jeden z našich hlavních úkolů nebo pro něj budeme pracovat?

To vše a mnohem víc se dozvíme již velmi brzy, Facebooková stránka Ubisoftu tvrdí, že se tak stane během několika dnů.

Aktualizace 2#

Ubisoft na Facebooku zveřejnil oficiální obal připravovaného Assassin’s Creed 3.

Další informace se o Assassin’s Creed III dozvíme v pondělí.

Aktualizace 3#

Game Informer zveřejnil svou obálku, která příští týden odhalí Assassin’s Creed 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama