Assassin's Creed film v přípravě
Blogy čtenářů Článek Assassin's Creed film v přípravě

Assassin's Creed film v přípravě

Anonymní

Anonymní

Filmové zpracování nebo adaptace chcete-li to nemají vůbec jednoduché. Vzniklo jich hodně ale jen málo úspěšných. Film podle hry Assassin's Creed…

Reklama

Filmové zpracování nebo adaptace chcete-li to nemají vůbec jednoduché. Vzniklo jich hodně ale jen málo úspěšných. Film podle hry Assassin's Creed je naplánovaný a už se pomalu začíná rýsovat.

 

Ubisoft Motion Pictures už našla představitele hlavního hrdiny. Měl by jím být herec německého původu Michael Fassbender. Znát ho můžete z filmů X-Men první třída kde hrál Magneta či ve filmu Prometheus. Michael Fassbender už měl co dočinění s herním světem a to ve Fable 3 kde propůjčoval hlas jedné postavě.

 

Příprava filmu, které poznamenalo taky zkrachované jednání od Sony Pictures,se Ubisoft rozhodl, že Assassin's Creed film natočí ve vlastní produkci.

 

Bude zajímavé sledovat jestli Assasins Creed bude táhnout diváky do kin.

Věřím, že scénáře se ujme někdo dobrý. Pro fanoušky téhle herní serie to bude povinnost shlédnout tento film. A když se nebude líbit tak hra tu bude pořád.

 

Sám herec, který bude ztvárňovat hlavní postavu Assassin Creed nikdy nehrál tak doufejme, že se role zhostí zodpovědně.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama