Assassin's Creed Mirage by mohl dorazit již v srpnu
Novinka Assassin's Creed Mirage by mohl dorazit již v srpnu

Assassin's Creed Mirage by mohl dorazit již v srpnu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Naznačuje to únik ze známého obchodu.

Reklama

V průběhu letošního roku by mělo dojít k vydání nového dílu série Assassin's Creed s podtitulem Mirage. Okolo tohoto na steath zaměřeného dílu se v poslední době točí různé spekulace. Naposledy například jeden z insiderů zmiňoval, že by mohlo dojít k odkladu, který by datum vydání posunul na závěr letošního nebo začátek příštího roku.

Nyní se mluví naopak o tom, že by hra mohla vyjít již v průběhu srpna. Právě tento měsíc v minulosti jako pravděpodobné datum vydání zmiňoval magazín Insider Gaming. Nově byly spekulace oživeny díky zaměstnanci obchodu Gamestop, který vyfotil a následně zveřejnil interní produktovou stránku s nadcházející hrami a daty jejich vydání.

U Assassin's Creed Mirage je přitom uveden právě srpen letošního roku. Je však možné, že jde pouze o předpokládané datum vydání, které již nemusí platit, takže bychom v tomto směru byli opatrní. Ubisoft si oficiální informace s velkou pravděpodobností šetří na akci Ubisoft Forward, které se uskuteční 12. června. Assassin's Creed Mirage zamíří na PC i konzole PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Assassin's Creed Mirage by mohl dorazit již v srpnu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama