Novinka Assassin's Creed Mirage na premiérových gameplay záběrech

Assassin's Creed Mirage na premiérových gameplay záběrech

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

19
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na 8 minut záběrů přímo z hraní a příběhový trailer.

Reklama

Fanoušci série Assassin's Creed se na akci Ubisoft Forward dočkali první oficiální ukázky z hraní Assassin's Creed Mirage. Ze hry jsme už několik prvků a sestříhaných záběrů viděli už v minulosti. Nyní se však můžete podívat na první delší pasáž, která ukazuje jednu z misí.

Už na první pohled je ze hry patrný návrat ke stylu dřívějších dílů, na což samotní vývojáři ze studia Ubisoft Bordeaux už dříve upozorňovali. Tato snaha je přímo spojena s důrazem na stealth. Výše přiložené záběry prezentují například způsob odlákání a následné eliminace nepřátel, průzkumného orla nebo speciální řetězový útok, díky kterému budete moci zneškodnit několik nepřátel zaráz.

Chybět samozřejmě nemůže ani pro sérií typické lezení na věže a parkourové pasáže. Z pohledu prostředí se budete pohybovat po Bagdádu, který stejně jako řada herních prvků evokuje styl starších dílů. Assassin's Creed Mirage vychází 12. října na PC a konzole PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Kromě gameplay záběrů si můžete prohlédnout také nový příběhový trailer, který naleznete níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama