Assassin's Creed Mirage na prvních záběrech z hraní
Novinka Assassin's Creed Mirage na prvních záběrech z hraní

Assassin's Creed Mirage na prvních záběrech z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

11
Platformy Windows PC

Krátký klip doprovází informace o herní době a velikosti světa.

Reklama

Absenci oficiálních materiálů z očekávaného Assassin's Creed Mirage nám zatím vynahrazuje poměrně velké množství úniků. Nově se můžete podívat na kratičký klip ze hry, který ve třech sekundách ukazuje premiérové záběry z hraní. Dále se k nám prostřednictvím videa od francouzského youtubera s přezdívkou j0nathan dostávají další zajímavé podrobnosti o hře.

Dle jeho informací má být mapa Bagdádu, kde se hra odehrává, srovnatelná s herním světem, který nabídly do Paříže a Londýna zasazené díly Unity a Syndicate. Z pohledu herní doby má titul nabídnout 15 hodin dlouhou kampaň. Pokud se tyto dva faktory potvrdí, tak opravdu půjde v porovnání s posledními hrami série o komornější díl, který se pochlubí menším světem i kratší herní dobou.

Z dalších nepotvrzených informací stojí za zmínku přítomnost systému reputace a o poznání větší důraz na parkour a stealth mechaniky. Dle neoficiálních informací by Assassin's Creed Mirage měl vyjít 12. října na PC a konzole PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Na oficiální potvrzení si však budeme muset počkat do 12. června, kdy se uskuteční akce Ubisoft Forward.

Assassin's Creed Mirage na prvních záběrech z hraní
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama