Assassin's Creed Mirage nabídne bohatší svět a větší důraz na stealth
Novinka Assassin's Creed Mirage nabídne bohatší svět a větší důraz na stealth

Assassin's Creed Mirage nabídne bohatší svět a větší důraz na stealth

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

13
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jednou z hlavní „postav“ má být samotný Bagdád.

Reklama

O připravovaném Assassin's Creed Mirage se už od jeho oznámení mluví jako o komornějším dílu, který se má svou náplní a hratelností vrátit ke kořenům série. Několik zajímavých detailů nově v rozhovoru pro magazín Gamesradar prozradil kreativní ředitel hry Stéphane Boudon.

Oproti prvních dílům série se máme dočkat například výrazně bohatšího prostředí s větším množstvím interakcí a herních možností. Boudon konkrétně láká na neuvěřitelné a pohlcující detaily, díky kterým můžeme město Bagdád, kde se hra odehrává, považovat za jednu z hlavních postav.

V další narážce na starší díly zmíněný vývojář zmínil systém a chování davu. Assassin's Creed Mirage má v tomto směru nabídnout organičtější systém, který se má podobat zpracování většího množství NPC v Assassin's Creed Unity. Tento díl nabídl na svou dobu nebývale početné davové scény, což však kladlo nemalé nároky na tehdejší hardware.

Kromě důrazu na detailní zpracování města i jeho obyvatel se vývojáři měli zaměřit také na stealth. Boudon prozradil, že se vrátí ve starších dílech populární vrhací nože a kouřové bomby, které budeme moci v Mirage různě vylepšovat a přizpůsobovat dle vlastních preferencí a herního stylu.

Kreativní ředitel hry následně v rozhovoru zopakoval, že výchozím bodem projektu byla touha fanoušků po díle v komornějším měřítku, který by se vrátil k základním pilířům série Assassin’s Creed. O tom, zda se vývojářům tato vize podaří naplnit, se dozvíme v průběhu letošního roku, kdy Assassin's Creed Mirage vyjde na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama