Novinka Assassin's Creed Mirage se vrací ke kořenům série, podívejte se na nové video

Assassin's Creed Mirage se vrací ke kořenům série, podívejte se na nové video

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři se zaměřili především na parkour a stealth.

Reklama

Ubisoft zveřejnil první vývojářský deníček z chystaného Assassin's Creed Mirage. Ve videu s příznačným názvem A Return to the Roots členové studia Ubisoft Bordeaux přibližují, co si pod již od oznámení proklamovaným návratem ke kořenům série máme představit. Vývojáři dle svých slov chtějí přenést pocit z prvních dílů série v moderní podobě do současné doby.

Hráči se proto v kůži Basima vrátí na Blízký východ (konkrétně do Bagdádu) přibližně 300 let před příběhem Altaira. V rámci hratelnosti se autoři kladli důraz především na parkour a stealth. Způsob pohybu po městě má v Mirage primárně vycházet z trilogie s Eziem. Z pohledu stealth mechanik se hráči mohou těšit například na možnost využívat a ovládat dav, ve kterém se může hlavní protagonista schovat a proplížit na požadované místo.

V průběhu plnění jednotlivých misí bude hrát důležitou roli zjišťování informací a stopování konkrétní osoby, kterou se následně pokusíte nepozorovaně zabít. V úplném závěru výše přiloženého videa vývojáři v krátkosti představili nostalgický filtr, po jehož zapnutí hra získá barevnou paletu inspirovanou prvním dílem. Další informace o materiály nám Ubisoft s největší pravděpodobností naservíruje na akci Ubisoft Forward, která se uskuteční 12. června od 19:00.

Assassin's Creed Mirage vychází 12. října na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Assassin's Creed Mirage se vrací ke kořenům série, podívejte se na nové video
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama