Assassin's Creed Red odhalilo potenciální hlavní protagonistku
Novinka Assassin's Creed Red odhalilo potenciální hlavní protagonistku

Assassin's Creed Red odhalilo potenciální hlavní protagonistku

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

10
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Podívejte se na obrázek ženské hrdinky.

Reklama

Přestože jsme se teprve před necelým měsícem dočkali vydání nového dílu série Assassin's Creed s podtitulem Mirage, tak se již nyní pozornost začíná pomalu obracet k dalšímu plnohodnotnému dílu. Tím bude s největší pravděpodobností titul s kódovým označením Red, který hráče vezme do feudálního Japonska. Za jeho vývojem stojí studio Ubisoft Québec a vyjít by měl na podzim příštího roku.

Se zajímavým materiálem nově přišel vývojář Pierre Boudreau, který se na vývoji hry podílí z pozice senior writer. Boudreau na svůj profil na platformě LinkedIn umístil obrázek, který zachycuje ženskou postavu vybavenou asasinskou kápí a katanou. V pozadí obrázku je rovněž vidět upravené logo série Assassin's Creed a japonské reálie.

Je tedy možné, že se k nám touto cestou dostává první detailnější pohled na hlavní protagonistku hry. Samotnou přítomnost ženské hrdinky už dříve zmiňoval známý insider Toma Henderson, takže se nejedná o nijak šokující odhalení. Henderson před časem konkrétně tvrdil, že si máme ve hře zahrát za ženu-samurajku a uprchlíka z Afriky představujícího nindžu. První polovina této spekulace nyní zdá se nabývá reálnějších rozměrů. Na oficiální potvrzení si však zřejmě budeme muset počkat až do začátku příštího roku, kdy by mělo dojít o oficiálnímu představení nového dílu.

Assassin's Creed Red odhalilo potenciální hlavní protagonistku
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama