Assassin’s Creed: Revelations s first-person misemi
Novinka Assassin’s Creed: Revelations s first-person misemi

Assassin’s Creed: Revelations s first-person misemi

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

6

Blížící se pokračování veleúspěšné série Assassin’s Creed podle všeho nabídne mise z pohledu první osoby. <strong>Pozor na SPOILERY!</strong>

Reklama

Až doposud se přitom Altairova, Eziova a Desmondova dobrodružství vyznačovala third-person zpracováním, na němž tvůrci bazírovali.

Připravené mise by se nicméně měly striktně omezovat na putování hlavního protagonisty, Desmonda Milese, jenž na konci Brotherhood zůstal uvězněn v prostředí podobném Animusu.

"V samotném Animusu pobudete hodně krátce, vše se soustředí hlavně na završení příběhu," dodal Michal Maliarov, recenzent titulu. "Tyto krátké mise jsou jen dodatkem, ke kterému se dostanete za sbírání fragmentů Animusu během putování s Eziem. Do hlavního příběhu tedy ničím nezasahují, a pokud nechcete, vůbec je hrát nemusíte. Na naši recenzi se můžete těšit hned, jak vyprší embargo, tedy 14.listopadu ve večerních hodinách. Dodám jen, že je konec trilogie překvapivě dojemný, skvěle promyšlený a rozhodně důstojný. Více v recenzi."

Pro tento způsob hraní byly údajně speciálně navrženy lokace, jež trochu připomínají plošinovky. „Hrozně těžko se to vysvětluje, museli byste si to zahrát, abyste to pochopili,“ pokrčil rameny designer Falco Poiker.

„Je to rozhodně něco jiného, ale podle nás je to vážně cool. Hraním těchto misí získáte mnohem větší přehled o Desmondově minulosti.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama