Assassin's Creed Syndicate a Faeria zdarma
Assassin's Creed: Syndicate Novinka Assassin's Creed Syndicate a Faeria zdarma

Assassin's Creed Syndicate a Faeria zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Windows PC

Pusťte se do viktoriánské Anglie a porážejte své soky v povedené kartičkové strategii.

Reklama

Minulý týden byl na Epic Games Store ve znamení zlatých českých ručiček a krve, jelikož jsme zde mohli zcela zdarma získat RPG Kingdom Come: Deliverance a k tomu povedenou indie řežbu Aztez. Laťka tedy byla nastavena velmi vysoko, nicméně ani tentokrát nejsou nabízené tituly vůbec k zahození. Ba naopak!

Tím větším lákadlem pro mnohé z nás je pravděpodobně Assassin's Creed Syndicate. V tomto pokračování populární série se podíváte do viktoriánského Londýna roku 1868, kde se zrovna snaží na vrchol podsvětí vyhrabat dva zlodějíčci a dvojčata - Jacob a Evie Fryeovi.

Titul původně vyšel v roce 2015 a jedná se ve své podstatě o poslední díl z této série, jenž nabízí onu klasickou šablonu, kterou známe z prvních dílů série, přirozeně okořeněnou o zcela nové prvky. Pokud vás tedy začínají nudit zbytečně velké světy v nových dílech, případně nejste fanoušky přílišných RPG prvků, je pro vás Syndicate výbornou volbou.

Druhým titulem se pak stala velmi povedená kartičková hra Faeria. Ta by se na první pohled mohla jevit jako další ze snah svést se na popularitě her Hearthstone či Magic The Gathering: Arena, avšak opak je pravdou. Každá z jednotlivých partií se totiž odehrává na speciální mapě tvořené z několika hexagonálních políček, na něž následně musíte umístit zem, po které se mohou pohybovat vaše jednotky, které vyvoláte. Tímto tedy poměrně klasická hratelnost dostává zcela nový strategický rozměr, jenž tento titul zcela odlišuje od podobných her.

Čas na aktivaci obou her máte do 27. února do páté hodiny odpolední.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama