Assassin's Creed Valhalla má největší launch v celé historii série
Assassin's Creed: Valhalla Novinka Assassin's Creed Valhalla má největší launch v celé historii série

Assassin's Creed Valhalla má největší launch v celé historii série

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

17
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vikingové v podání Ubisoftu zatím sklízí úspěch.

Reklama

Nejnovější titul z dílny Ubisoftu, Assassin's Creed Valhalla, měl podle prohlášení této společnosti největší launch v celé historii asasínské série a během prvního týdne od vydání se prodalo více kopií, než kterýkoliv jiný titul nesoucí jméno značky Assassin's Creed.

Vydání Valhally, které rovněž cílilo na vydání nových konzolí Xbox Series X|S, se dočkalo i jiného milníku. Jedná se totiž o největší launch na PC platformě ze všech titulů, které kdy společnost Ubisoft vydala. „Jsme opravdu potěšeni nadšenou odezvou našich hráčů a chceme poděkovat fanouškům za jejich neuvěřitelnou podporu. Doručení této hry uprostřed globální pandemie bylo pro naše týmy opravdovou výzvou a je fantastické vidět hráče, kteří si hru užívají," sdělil producent Assassin's Creed Valhalla Julien Laferrière.

Vývojáři avšak mají s Valhallou i další záměry. Laferrière uvedl, že vývojový tým má rozsáhlé plány s tvorbou dalšího obsahu do hry. Podle jeho slov se jedná o obsah, který „udrží hráče ponořené do jejich epické vikingské ságy ještě dlouho“.

Mimo jiné zveřejnili z Ubisoftu i zajímavé statistiky, jež souvisejí právě s nejnovějším počinem této společnosti. Ve Valhalle. Od vydání prošli hráči více než 4 miliony kilometrů, ve svých vesnicích postavili 55 miliónů budov, vyhráli 3,5 miliónů her v kostkách a více jak 1,5 miliónů hráčů alespoň jednou vyhrálo souboj v pití.

Titul Assassin's Creed Valhalla je nejnovějším dílem ze známé franšízy. Děj se znovu zaměřuje na souboj dvou znepřátelených frakcí, asasínů a templářů, tentokrát z pohledu Seveřana Eivora během vikingské invaze do Anglie. Hra je dostupná na platformách Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Stadia a Amazon Luna. Hru si můžete pořídit skrze obchod Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama