Assassins Creed Brotherhood  co  váš všechno čeká ?
Blogy čtenářů Článek Assassins Creed Brotherhood co váš všechno čeká ?

Assassins Creed Brotherhood co váš všechno čeká ?

Štěpán Mašek

Štěpán Mašek

           Pozor vstupujete do animusu 2.0  .....          Databáze nalezena .

Reklama

 

           Pozor vstupujete do animusu 2.0  .....          Databáze nalezena .

 

         Už za nedlouho vyjde na konzole PS3 a Xbox360 pokračování druhého dílu Assassins Creed . Pod názvem Assassins Creed Brotherhood ( Bratrstvo ) Co nás všechno čeká ?

 

 

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-tmZ1DJO9JA?fs=1&amp;hl=cs_CZ"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-tmZ1DJO9JA?fs=1&amp;hl=cs_CZ" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

... zde pokračujte v psaní ...

 

Určite nejnovější novinkou je multiplayer  který se skládá na dva herní módy Wanted a Alliance . Jak jste slyšeli v čtvrtém vývojářském deníku wanted je podstatě to aby jeden hráč zabil jiného . A alliance je mód ve kterém jsou proti sobě dvě dvojice . Doufejme že ještě budou další módy . Ale teď k singleplayeru  co nás všechno čeká . Ezio už bude moci používat nějaké ty nové zbraně např. kuši velice dobrá zbraň na dálku lepší než vrhající  nože  a pistole .

 

 

Ale stále jsem neřekl všechno hlavním nepřítelem v Assassins Creed Brotherhood už nebude Rodrigo Borgia  - vůdce  řádu templářu, papež ,ale bude místo něho nikdo jiný generál papežových armád - Cesare Borgia tento nepřítel bude ještě težčí  než Al Mualim a Rodrigo Borgia takže pozor ! A dokonce oslepí i samotného strýčka Maria . Jak jste se mohli doslechnout ve třetím  vývojářským deníku bude mít po boku tři generály -  baron z Valois , Juan Borgia , Micheletto . Už nevím co bych vám měl dalšího říct  ještě vám něco řeknu a konec  .    Jsem Ezio Auditore da Firenze . A jsem hašašín .

 

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama