Assassin´s creed Revelations BETA Multiplayer
Blogy čtenářů Recenze Assassin´s creed Revelations BETA Multiplayer

Assassin´s creed Revelations BETA Multiplayer

Dobrý den , vítám vás na dalším článku/recenzi ve svém blogu na serveru www.zing.cz.Dnes bych vám chtěl představit BETU Multiplayeru pro hru…

Reklama

Úvod

Dobrý den , vítám vás na dalším článku/recenzi ve svém blogu na serveru www.zing.cz.Dnes bych vám chtěl představit BETU Multiplayeru pro hru Assassin´s creed Revelations.Pro ty co neví o čem je řeč.Tak před pár dny na severu www.uplay.com vyhlásili , že pro PS3 bude BETA AC:R (Assassin´s creed Revelations) , na BETU se mohou dostat hráči co vlastní PSN plus a nebo co obdrží speciální kódy.Já PSN plus nevlastním , ale zúčastnil jsem se soutěže zde na Zingu.Asi víte , že jsem vyhrál , protože jinak bych tento článek nepsal.Mimochodem , ještě jednou děkuji Zingu.Tak , to by bylo k úvodnímu slovu asi vše a teď se vrhnem na samotnou hru.

 

Charaktery

Pokud dovolíte , jména charakterů a jejich oblíbené zbraně sem vypisovat nebudu.Toto se dá zjistit na Uplay a nemám tolik času na přepisování.Omlouvám se , pokud jste tento článek četli kvůli tomu.

Módy v Multiplayeru

Když dovolíte tak sekcí týkající se BETY bych započal hernímy módy.Wanted:Známé již z Assassin´s creed Brotherhood , kde pomocí "GPS" lovíte své cíle a jste sami loveni (pro 6-8 hráčů).Čím lepší kill tím více bodů.Tento mód je sólový každý hraje sám za sebe.Manhunt:Taktéž známé z Assassin´s creed Brotherhood.Zde proti sobě stojí 2 týmy.Jeden tým loví druhý je loven a musí se schovávat.Pro lovce platí čím lepší kill tím více bodů , pro lovené stun, nebo schovávání = body.V čem hojnějším počtu se schováte tím více bodů.Zde se stále používá "GPS".Pro 6-8 hráčů.Deathmatch:Nový mód.Kde není "GPS" nýbrž se jen rozsvicí rámeček vašeho cíle , když ho vidíte.Je to komplikovanější než Wanted , ovšem z mého pohledu realističtější.Pro 6-8 hráčů.Easy deathmatch:Lehčí verze Deathmatche.

Mapy

Knight´s hospital(nemocnice rytířů):Část pouštního města, prostorově středně velká ovšem velice útulná mapa.Výhoda mapy je , že je více střetů.Antioch:Část pouštního města , s tržnicí.Větší mapa , dobrá na honičky.Výhoda mapy , lépe se uniká.

Vylepšování charakterů,profilů,sad

Vylepšování charakterů je oproti Brotherhoodu velice změněné.Nehledě na to , že postavi mají více zbraní, hlavní zbraň skrytou dýku atd.Vylepšování postav vypadá tak , že si zvolíte jeden z charakterů , za který rádi hrajete.Pak si jen vyberete z možností jako jsou : Zbraně , barvy, oblečení atp. , po té si vyberete věc co chcete postavě koupit (musíte si věci nejprve odemknout) a pak za Templařské kredity nakoupit.Teď si asi říkáte :"Templářské kredity ?". Já vám povím co to je.Jsou to "peníze" konkrétně kredity , které obdržíte za level , hru atp. Tyto kredity používáte právě k vylepšení své postavy , nebo svého profilu.Další novinkou je Templářský profil , zde si upravujte svůj obrázek a popisek , zase kupujete za Kredity.Další novinka je symbol , tento symbol si můžete upravit a mít ho na zádech svých postav , lepší úpravy symbolů jsou ano , jistě tušíte , za kredity.Také je tu úprava hracích "sad" ve kterých máte své "schopnosti" pro postavu.Upgrady se odemykají a vy je zase kupujete za kredity.Všimli jste si ? Vylepšování a podobné věci jsou teď jen za Templářské kredity.Veliká změna , pro mě velice příjemná.

Bodování,stun

Bodování je celkem stejné jako v AC:B ovšem jisté rozdíly tam jsou , určité znáte ten moment kdy na 100% víte o někom , že po vás jde , jdete k němu už dáváte stun , ale on vás stihne zabít.Tak v AC:R je tomu konce , když je jasně vidět , že dáváte stun , ale on opravdu stihl dát kill.Tak vám to dá Honor Death myslím ,že +100 bodů.A pro utrpení vašeho vraha mu to dá neschopnost běhat a zabíjet asi 5 sekund.Stun se taky pozměnil nesesypete se jak mrtvola , pouze si kleknete a otřepáváte se z úderu (stunu) nepřítele.A ke stunu patří taky novinka , která je zajímavá a to revive , využití jen v Manhuntu (v teamové hře) kdy váš spoluhráč zmáčkne na trojúhelníček (na PS3) a zvedne vás.Tím zkrátí vaše čekání a jako potěšení pro něj mu to dá nějaké ty body.Taky co se týče bodů tak ty jsou ovliněny jako v AC:B Bonusy za Discreet ,Silent a Incognito.Ovšem tady jste vždy na Discreet a když se poblíž cíle chováte nenápadně zvyšuje se to.Bodování je takové , Discreet = 100 bodů , Silent = 200 , Incognito = 300.Další situace , která opravdu v AC:B naštvala bylo to , když vám před nosem zabili cíl.Tady když se to stane , si do mrtvoly musíte rychle kopnout a dostanete za to taky nějakou tu sumu pointů , ovšem je to méně než když to dáte rychleji a třeba z Incognita.A poslední taková poznámka , kdo hrál AC:B věděl , že stun de dát pouze hráčům.Tady můžete dát stun i AI, což je velice povedené , a hru to jen ztěžuje.

Efekty a hra jako taková

Efekty například schopnosti jsou propracovanější a hezčí.Grafika mi přišla lepší oproti AC:B možná to je jen dojem , ale to je jedno.Taky se mi hra zdála rychlejší svižnější parkour není tak "pomalý".O tom na kolik způsobů nepřítele dostat nehovořím.A taková speciální věc která se mi zalíbila , nikdy nevíte jakou zbraní cíl dostanete.

Poslední slovo před hodnocením a shrnutí

BETA je jen na PS3 , proto anglické výrazy.Předem se omlouvám , pokud by jste zahlédli překlep , či pravopisnou chybu.Hodnoťte tak , jak to cítíte , za každý názor jsem rád.

Assassin´s creed Revelations BETA Multiplayer

Verdikt

BETA se mi líbila sama o sobě hodnocení , je jen to jak se mi líbí zatím vyřešené chyby z AC:B Multiplayeru. A jak hodnotím to přidané.Je to jen OBRAZNÉ!Toho hodnocení si nemusíte ani všímat.Je to jen známka toho , že Ubisoft jde správnou cestou.Děkuji , že jste svůj čas využili na přečtení tohoto článku.JEN UPOZORŇUJI BETA JE TEPRVE NA ZAČÁTKU.Kakashi.

Hodnocení

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama