Astral Chain trochu podrobněji
Astral Chain Novinka Astral Chain trochu podrobněji

Astral Chain trochu podrobněji

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Akční hra od Nintenda a Platinum Games vyjde 30. srpna.

Reklama

O novém titulu od Nintenda a Platinum Games vás již v souhrnné novince informoval kolega Michal. Tato akční hra dostala jméno Astral Chain a vyjde pouze na konzoli Switch už 30. srpna. Pojďme se blíže podívat, v jakém světě se díky režisérskému debutu Takahisy Taury, známého pro svou práci herního návrháře u NieRu: Automata, vznikajícím pod dohledem Hideki Kamiyaho, tvůrce série Bayonetta, ocitneme.

Staneme se součástí speciální policejní jednotky, určené pro boj se záhadnými mimozemskými bytostmi, které napadly svět. Na pořádek budete dohlížet v multikulturním městě blízké budoucnosti jménem Ark, ve kterém se znenadání otevřely brány do jiné dimenze. Hned nato se začaly objevovat nebezpečná stvoření, které bez váhání útočí na lidi a ničí prostředí. Bohužel si s nimi nejsou klasické policejní síly schopny poradit a aby se vůbec s touto hrozbou dalo bojovat, je vytvořena zcela nová policejní jednotka, nazvaná Neuron.

Na výběr budete mít mezi dvěma hratelnými postavami, mužem a ženou. Postava, kterou si ve finále nevyberete, se objeví také jako vaše mladší dvojče, člen jednotky Neuron.

Pro boj s novým nepřítelem vyvinulo lidstvo zvláštní zbraň Legion, což je nejen neživá pomůcka v boji, ale také váš partner a pomocník při vyšetřování. Nicméně až v bitvě dokáže Legion ukázat své skutečné schopnosti.

Společně můžete zaútočit na jednoho nepřítele s využitím nejrůznějších bojových stylů, ale také se můžete vrhnout každý na jiný cíl. Nebo poslat svého Legiona na útok a z dálky jej podporovat různými předměty. Tento synergetický akční bojový systém najde své uplatnění nejen v boji, ale třeba i v průzkumu prostředí.

Na závěr ještě upozorníme, že za vzhledem postav stojí manga umělec Masakazu Katsura, tvůrce Zetmana a Video Girl Ai.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama