Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack čekejte až příští rok
Novinka Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack čekejte až příští rok

Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack čekejte až příští rok

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4

Do prodeje se dostane dva týdny po japonském vydání.

Reklama

Koei Tecmo konečně vypustilo do světa informaci ohledně vydání kompilace Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack, která bude obsahova trojici her série Atelier. Jde o Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk DX, Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky DX a Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea DX.

Pro PlayStation 4, Switch a pro PC (pouze digitálně prostřednictvím Steamu) vyjde trilogie v Evropě 14. ledna 2020, ale každou z her bude možno zakoupit samostatně. V Japonsku budou verze pro PlayStation 4 a Switch vydány již 25. prosince, ale PC verze bude vypuštěna společně s vydáním na západě.

Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack nebudou pouhým portem pro současnou generaci konzolí, ale nabídne grafiku ve vysokém rozlišením a tím pádem i bohatší, dokonalejší a detailnější svět arku Dusk. Pro rychlý průzkum a průběh bitev půjde využít novou funkci Run, se kterou proběhnete lokacemi rychleji a v bitvách zase můžete použít funkci Fast-Forward Battle a nezadávat všechny příkazy ručně. Kompilace ale nabíde i další funkce a všechen dodatečný obsah ke stažení.

Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk

Jde o první titul podsérie Dusk, příběhově zasazený právě do zničené země Dusk. Hlavní hrdinka a mladá bylinkářka Ayesha se vydává na cestu, aby našla svou ztracenou sestru Nio a objevila tajemství alchymie.

Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky

Druhý Atelier série Dusk nabízí hned dvě postavy. Eschu, dívka zaměřující se na starověkou alchymii, a Logyho, mladíka studující současnou alchymii. Tato dvojice se setkává a spojí své síly a na vás je, abyste tajemství země Dusk objevili buď v roli Eschy nebo Logyho a dali si všechny střípky informací náležitě dohromady.

Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea

V posledním díle se opět setkávají dvě postavy. Misi plpnící Shallistera a ambiciózní Shallotte. Opět se můžete do příběhu ponořit buď jako jedna nebo druhá dívka, pomoci jim splnit jejich sny a přitom objevit tajemství Dusku.

Zdroj: Koei Tecmo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama