Atelier Ryza 2 a Genshin Impact ještě do konce roku
Temtem Novinka Atelier Ryza 2 a Genshin Impact ještě do konce roku

Atelier Ryza 2 a Genshin Impact ještě do konce roku

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Temtem na nové generaci konzolí, Dragon Questy, Jack Jeanne od tvůrce Tokio Ghoula a mnoho dalšího.

Reklama

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

Vydavatelská společnost Koei Tecmo a vývojáři z Gustu oznámili datum vydání hry Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy pro PlayStation 4 a Switch. To připadlo na 3. prosince, ale prozatím tento termín platí pouze pro Japonsko. Kromě konzolových verzí hry vyjde titul v lednu příštího roku také přes Steam ve verzi pro PC.

Bohužel, pro ostatní trhy zatím konkrétní datum vydání, než "tuto zimu", dosud nebylo oficiálně oznámeno, obvykle je termín uvolnění hry pro počítače v Japonsku totožný s termínem vydání hry na západě.

Nicméně japonské oficiální stránky hry byly zaktualizovány sérií nových screenshotů, na kterých si můžete prohlédnout další postavy. Jsou to tito: Tao Mongarten, Serri Glaus a Bos Brunnen.


Genshin Impact

PlayStation 4 verze online RPG Genshin Impact, bude podle svého vydavatele a vývojářské společnosti v jednom miHoYo, zdarma spuštěna letos koncem roku. PS4 verze tedy rozšiřuje portfolium verzí, které byly uznámeny dříve. V říjnu tohoto roku má totiž vyjít pro PC, iOS a Android a někdy později také pro Switch.

Prezident společnosti miHoYo Forrest Liu ve své tiskové zprávě uvedl, že jsou "naprosto nadšeni" z toho, že mohli během posledního vysílání pořadu State of Play všem fanouškům PlayStation 4 oznámit vydání Genshin Impactu na této konzoli. Na PS4 verzi spolupracovali společně s partnery ze Sony Interactive Entertainment posledních tři a půl roku.

Během vysílání State of Play byl představen také zbrusu nový trailer s více než tuctem hratelných postav z prvních dvou hlavních měst, která se objeví v Teyvatu (celkem jich bude sedm). Každé město bude používat jiné elementární síly a bude mít svůj vlastní styl boje.

Prvním z těchto měst je Mondstadt, idylické Město svobody, kde "tančí větry" a můžeme slyšet "písně bardů". Nachází se na severovýchodní straně kontinentu. Druhým je přístav Liyue, který je zároveň největším obchodním přístavem v celé zemi Teyvat. Toto město je směsicí starověké východní kultury a ohromujících přírodních scenérií. Je také plné různých obyvatel s jedinečnými příběhy, které vám mohou vyprávět.

Genshin Impact je akčním RPG, odehrávající se v otevřeném světě. Titul je zasazen do obrovského fantasy světa Teyvat a nabídne živý otevřený svět, rozmanité druhy/typy postav, průzkum a soubojový systém založený na přírodních elemetech. Příběh vás postaví do role tajemného Cestovatele, který bude hledat své ztracené sourozence a snažit se vyřešit záhad světa Teyvat.

Můžete shlédnout také japonskou a korejskou verzi trailuru.


Temtem

Každé dítě sní o tom, že se stane krotitelem Temtemů. Tedy aspoň ty, které nemají v oblibě Pokémony. Hra Temtem od vývojářů ze studia Crema je typickým představitelem her, ve kterých chytáte malá monstra, bojujete s nimi, prozkoumáváte krajinu (v tomto případě souostroví šesti ostrovů), objevujete nové druhy a navazujete nová přátelství.

Hra Temtem byla v minulosti oznámena pro ude k dispozici pro konzole PlayStation 4 a Xbox One, ale vydavatel Humble Games teď oznámil přípravu verzí pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series X. Ty mají vyjít někdy v roce 2021. Tuto obrovskou multiplayerovou adventuru již ale najdete od 21. ledna na Steamu v Early Accessu a plánovaná je i verze pro Switch.

PlayStation 5 verze traileru

Xbox Series X verze traileru


Dragon Quest Rivals Ace

Square Enix vydá v Japonsku znovu free-to-play karetní hru Dragon Quest Rivals 13. srpna jako Dragon Quest Rivals Ace. Tato verze je rozšířena o dlouho očekávaný režim pro jednoho hráče Solo Battle Adventure a také o balíček karet Heroes of Triumphal Return.

Dragon Quest Rivals je v současné době v Japonsku k dispozici pro Switch přes eShop Nintendo, přes Steam pro PC a také přes App Store peo iOS a pro Android přes Google Play.


Dragon Quest Monsters 2: Iru a Luca's Marvelous Mysterious Key SP

V Japonsku je k dispozici pro iOS přes App Store a Android přes Google Play ještě jeden Dragon Quest. Jde o Dragon Quest Monsters 2: Iru a Luca's Marvelous Mysterious Key SP.

iOS a Android verze tohoto monster RPG je optimalizována pro chytré telefony, abyste ji mohli hrát pouze jednou rukou. Nabízí více než 900 monster, včetně monster hlavní číslované série Dragon Questu, jako je třeba poslední Dragon Quest XI: Echoes of Elusive Age.

Nabízí také funkce automatické bitvy a automatického průzkumu, takže kdykoli narazíte na monstrum, okamžitě se zobrazí výsledky bitvy, aniž byste dělali nějakou akci sami. Automatický průzkum za vás zase projde určitou část dungeonu. Prostřednictvím obou těchto funkcí získáte jednodušeji zkušenostní body a zlato.


Jack Jeanne

Společnost Broccoli vydala nový trailer, ve kterém nám představí neopakovatelný svět hry Jack Jeanne. Jde o mix simulace a hudebních pasáží, kdy se střídají části ve kterých prohlubuje svá pouta se spolužáky a během hudebních partií si můžete užívat různých tanečních kreací s 3D postavami.

Pokud vás tato hra ničím nezaujala, tak tato "shounen operní simulace" pochází od tvůrce Tokio Ghoula Sui Ishidy.

Jack Jeanne má v Japonsku vyjít 3. prosince na Switch.


Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? Infinite Combate

Vydání dungeon RPG Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? Infinite Combate na západě se odkládá. Vydavatel PQube odložil PC verzi z původně plánovaného 7. srpna o "jeden až tři týdny" kvůli "problémům s vývojem". Nové datum vydání nebylo oznámeno.

Nemusíte mít ale strach. PlayStation 4 a Switch verze jsou v Evropě k dispozici od 7. srpna.


Giraffe and Annika

Vydavatel Playism a vývojáři z Atelier Mimina oznámili vydání hry Giraffe a Annika prostřednictvím Microsoft Store pro Xbox One a to hned 27. srpna.

Jak již bylo dříve oznámeno, titul vyjde pro PlayStation 4 a Switch 25. srpna v Severní Americe a 28. srpna v Evropě.


Aeon Must Die!

Anime inspirovaná beat'em up hra Aeon Must Die! vyjde v příštím roce pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a prostřednictvím Steamu pro PC.

Vydavatel Focus Home Interactive a vývojáři z Limestone Games vytvořili Aeon Must Die! titul jako jednu z dalších beat'em up akcí, ale zavedli do ní inovativní taktické souboje upřednostňující rozvahu před reflexy. RPG systém ve hře pak sleduje jak se chováte a podle toho mění výzvy a upravuje příběhovou linii. Navíc bezohledný, ponurý, ale barevný svět vypadá jako anime, přehrávané ze starých VHS kazet.

Zdroj: Koei Tecmo, miHoYo, Humble Games, Square Enix, Broccoli, Focus Home Interactive

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama