Atmosferické Sable se podívá na PlayStation 5
Sable Novinka Atmosferické Sable se podívá na PlayStation 5

Atmosferické Sable se podívá na PlayStation 5

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy PlayStation PlayStation 5

Raw Fury vydá open-world sci-fi na PS5 na konci roku.

Reklama

Zhruba před rokem vypustilo do světa studio Shedworks atmosferickou explorativní hru Sable, která ze všeho nejvíc zaujala svým výtvarným stylem inspirovaným francouzským komiksovým kreslířem Moebiem. Nabídla toho ale mnohem víc i na poli hratelnosti a příběhu. Teď si nenásilnou výpravu za dospělostí budou moci dopřát i hráči na PlayStationu.

Společnost Raw Fury vydá titul na PS5 na konci letošního roku, přesné datum zatím neznáme. Vývojáři vydání na další platformu obohatí i o nový obsah, hráči budou moci rybařit, ryby a hmyz pak budou umisťovat do vlastního vivária a v neposlední řadě přibude nová maska, přičemž právě sbírání masek je jedním z hlavních cílů hry. Neopomenout se sluší také speciální funkce pro PS5, půjde třeba o využití potenciálu ovladače DualSense.

V Sable se hráči ujímají stejnojmenné hrdinky, která se vydává do rozsáhlého světa své domovské planety, aby si vybrala povolání a překlenula tak propast mezi dětstvím a dospělostí. Hra sází na průzkum rozličných oblastí, zajímavé charaktery a kratší příběhové linky. Naopak se zcela vyhýbá souboji. Až meditativní cesty písečnou krajinou provází hudba od kapely Japanese Breakfest. V současnosti si titul zahrajete na PC a obou generacích Xboxu. Najdete ho taky ve službě Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama