Automobilová show The Grand Tour bude mít vlastní hru
Novinka Automobilová show The Grand Tour bude mít vlastní hru

Automobilová show The Grand Tour bude mít vlastní hru

Yurris CZ

Yurris CZ

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Orangutan, Kapitán Šnek a Křeček se objeví ve hře od Amazonu.

Reklama

Po vyhození Jeremyho Clarksona a následném odchodu Jamese Maye i Richarda Hammonda z BBC, skončil starý dobrý Top Gear, který milovaly miliony lidí napříč světem. Výpovědi předcházel spor Jeremyho s producenty, kteří po náročném natáčecím dnu nezajistili účinkujícím ani pořádné jídlo, Jeremymu zkrátka bouchly saze. Co následovalo víme, ze starého Top Gearu se stal holubník a Amazon stvořil The Grand Tour.

Show The Grand Tour má za sebou již dvě úspěšné série, na třetí sérii se stále čeká. K pořadu samotnému se brzy přidá i hra, za kterou bude stát Amazon Game Studios sídlící v Seattlu. The Grand Tour Game podle tvůrců nabídne neuvěřitelná auta, exotická místa a vtipné výzvy ze show. Závodní hra nabídne v dnešní době málo vídaný split-screen, a to až pro 4 hráče. Gameplay bude doprovázen hláškami Clarksona, Hammonda a Maye. Ve hře uvidíme i prostřihy ze show samotné.

Co se týče grafické stránky, z dostupných záběrů to celé vypadá jako mobilní hra. Jak se to celé hraje zjistíme "brzy," snad se dočkáme alespoň zábavné hratelnosti a množstvím vtipných hlášek. The Grand Tour Game se bude rozrůstat epizodicky společně se třetí sérií, hra dorazí zatím pouze na PlayStation 4 a Xbox One. Níže si můžete pustit první trailer.

Zdroj: Polygon.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama