Autoři Celeste představují novou hru
Celeste Novinka Autoři Celeste představují novou hru

Autoři Celeste představují novou hru

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Bude se jednat o 2D exploračně-akční záležitost.

Reklama

2D pixelartová plošinovka Celeste od týmu z Extremely OK Games nás potěšila v lednu roku 2018, přičemž si odnesla různá ocenění, kdy jsou ze hry nadšení i samotní hráči, tudíž na Steamu je aktuálně dostupných 32 272 recenzí, z nichž je 97 % pozitivních.

Studio následně včera představilo svou chystanou novinku Earthblade, což by měla být 2D exploračně-akční hra v pixelartovém světě.

Představení proběhlo skrze kratičkou ukázku, jenž odhalila logo hry za doprovodu povedené hudby od skladatelky Lany Raine.

Na podrobnější představení si však ještě budeme muset nějakou dobu počkat, přičemž datum vydání je ještě ve hvězdách, jelikož autoři sami neví, jak dlouho vývoj zabere.

Ostatně jim zabralo celé tři roky a čtyři prototypy, než se dostali k zážitku, který bude představovat dostatečný krok do neznáma, ale zároveň se bude pohybovat v jisté komfortní zóně. No a výsledkem by následně měl být právě Earthblade.

Držme tedy týmu palce, ať se jim vše úspěšně povede.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama