Autoři Dark and Darker se omlouvají za poslední betu
D & D Novinka Autoři Dark and Darker se omlouvají za poslední betu

Autoři Dark and Darker se omlouvají za poslední betu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC

Chtějí udělat vše proto, aby komunita dostala hru co nejdříve.

Reklama

Dark and Darker patří aktuálně rozhodně mezi díla, která se těší nebývalé pozornosti. Po velkém úspěchu totiž odstartovala bitva se společností Nexon žalující tvůrce za ukradení podkladů, které firma Ironmace následně měla použít jako základ ke svému projektu. Vzhledem k tomu, byla hra stažena ze Steamu, to však její autory neodradilo a přesto se rozhodli uspořádat test, k němuž se bylo možné dostat pouze skrze torrent.

Aktuální testování bohužel nakonec nešlo tak, jak si komunita představovala. Hlavním problémem měl být DDoS útok, který tvůrce zasáhl. Přestože se studio snažilo s problémy vypořádat testování nakonec skončilo bez stabilních serverů. Autoři se k celé situaci vyjádřili takto: "Chceme se omluvit za všechny chyby, nestabilitu a překážky, které jste museli během tohoto playtestu snášet. Kvalita neodpovídala našim standardům a v budoucnu se zaměříme na zlepšení hry pro naše fanoušky. Tento playtest bohužel nebude prodloužen a skončí 20. dubna 2023. O data z tohoto playtestu se jako vždy brzy podělíme."

Autoři Dark and Darker se omlouvají za poslední betu

Datum vydání Dark and Darker je zatím na PC stále velkou neznámou, tvůrci však věří ve svůj úspěch, což může dokazovat i jejich nejnovější komentář: "Jako společnost, uděláme vše pro to, aby se hra dostala k našim fanouškům co nejdříve, a budeme vás informovat, jak jen to bude možné. Ještě jednou vám děkujeme za vaši obrovskou podporu a uvidíme se v kobkách!" Zda se jim podaří tuto bitvu vyhrát je otázkou, protože soudní podklady společnosti Nexon mají silné základy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama