Aktualizováno: Autoři L.A. Noire vysvětlují zprávy o připravované VR hře
L.A. Noire Novinka Aktualizováno: Autoři L.A. Noire vysvětlují zprávy o připravované VR hře

Aktualizováno: Autoři L.A. Noire vysvětlují zprávy o připravované VR hře

Filip Svoboda

Filip Svoboda

2
Platformy Windows PC

O titulu Sowden House psala hudební skladatelka.

Reklama

Aktualizace 8. 7. 2024:

Vývojáři ze studia Video Games Deluxe zchladili očekávání fanoušků ve vyjádření pro magazín VGC: „Pracujeme výhradně na projektech pro Rockstar. Pro VR projekt, na kterém jsme pracovali před několika lety, jsme si objednali hudbu od lokální skladatelky Freyji Garbett, když jsme neměli žádný rozpracovaný projekt. Hra měla být založena na případu z LA Noire, který se nedostal do finální verze, ale šlo spíše o technologické demo než o cokoli jiného. Netušíme, jestli někdy spatří světlo světa, ale rozhodli jsme se dokončit hudbu, abychom podpořili místní skladatelku.“

Freyja Garbett svůj příspěvek z Instagramu smazala.

Původní zpráva 7. 7. 2024:

Australská skladatelka Freyja Garbett sdílela na Instagramu několik fotek a videí z nahrávání hudby pro údajnou videohru Sowden House od autorů L.A. Noire, respektive nástupnického studia Video Games Deluxe. Má jít o psychologický thriller zasazený do Los Angeles čtyřicátých let, který hráče donutí pochybovat o vlastní příčetnosti.

„Je to obrovský projekt, který se mi stále odhaluje. Nikdy jsem si nemyslela, že budu skládat pro videohru, ale jsem za takovou příležitost vděčná!“ píše Garbett a děkuje hudebníkům, se kterými nahrávala.

Ve své aktuální podobě vydaly v roce 2017 Video Games Deluxe prostřednictvím Rockstar Games rozporuplně přijatý titul L.A. Noire: The VR Case Files navazující na o šest let starší hit. V roce 2020 vývojáři oznámili, že s Rockstarem dělají na open-world hře pro virtuální realitu. Informaci z příspěvku později odstranili.

Titulní Sowden House je skutečným domem v americkém LA. Je spojený s brutální vraždou Elizabeth Short známé jako Black Dahlia. Hlavním podezřelým, byť nikdy neobviněným, byl lékař George Hodel. Podle vlastního syna a současně detektiva losangelské policie měl Hodel ženu mučit a zavraždit přímo ve svém domě. Zároveň nemusela být jeho jedinou obětí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama